用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 457|主題: 79818

[手袋] 送咩聖誕禮物俾自己好?

複式洋房

國民生產總值:181

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
諗緊買咩聖誕禮物俾自己,好有衝動CC 袋,大家諗住買咩?又或者已經買左?

王國熱話
长期好急,想去厕所
剛做完微創子宮全切除
甲狀腺又復發
雙手麻痺而醒

大宅

國民生產總值:3675

Chanel mini

大宅

國民生產總值:3675

iPhone 7 plus and Apple Watch :)

大宅

國民生產總值:3559

回覆 emmadexterchiu 的帖子

買CC細袋啦,可以成日用怕羊皮難打理建議買漆皮

複式洋房

Raccch 發表於 16-11-29 12:17

買CC細袋啦,可以成日用怕羊皮難打理建議買漆皮

牛皮呢?定羊皮好?

大宅

國民生產總值:3559

羊皮容易殘D,牛皮感覺無咁靚

別墅

國民生產總值:548

emmadexterchiu 發表於 16-11-29 10:11
諗緊買咩聖誕禮物俾自己,好有衝動CC 袋,大家諗住買咩?又或者已經買左?
...

ccclassic同boy d色都好靚

wcpcelia    發表於 4 天前

複式洋房

yingying29 發表於 16-11-29 15:08
ccclassic同boy d色都好靚

好想買深藍色,boy chanel 出左粉紅色

別墅

emmadexterchiu 發表於 16-11-29 15:14
好想買深藍色,boy chanel 出左粉紅色

我都買左classic mini藍色boy粉紅係咪羊皮?唔知係我睇唔到定賣哂

複式洋房

yingying29 發表於 16-11-29 15:16
我都買左classic mini藍色boy粉紅係咪羊皮?唔知係我睇唔到定賣哂
...

係Times Square 睇到唔知classic 同歐洲價錢淨幾遠呢?

別墅

emmadexterchiu 發表於 16-11-29 15:29
係Times Square 睇到唔知classic 同歐洲價錢淨幾遠呢?

減左價之後差唔遠架喇去到又未必有自己鍾意既款

wcpcelia    發表於 4 天前

複式洋房

yingying29 發表於 16-11-29 15:41

你覺得買mini 定medium size 好?

別墅

emmadexterchiu 發表於 16-11-29 16:19
你覺得買mini 定medium size 好?

你本身有冇其他size先我classis鍾意mini可以斜咩 medium就會揀boy

洋房

國民生產總值:47

我上星期向Chanel Shop 買到mini 黑色牛皮,足足等了一年!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

sindyky    發表於 前天 16:57

複式洋房

Yoyohu0421 發表於 16-11-29 17:37
我上星期向Chanel Shop 買到mini 黑色牛皮,足足等了一年!

我都好想買

洋房

國民生產總值:47

emmadexterchiu 發表於 16-11-29 17:59
我都好想買

係甘岩問開sales 佢先話番左,將留比人既比我先!所以勁開心!

男爵府

國民生產總值:7163

yingying29 發表於 16-11-29 15:16
...

boy chanel 粉紅出佐淺粉呀 深粉好似都有
冇記錯既話襯金鏈

大宅

國民生產總值:1121

Oh 會減價?

男爵府

國民生產總值:9901

Times Square markdowns

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
tiffanytang 發表於 16-11-29 19:21
boy chanel 粉紅出佐淺粉呀 深粉好似都有
冇記錯既話襯金鏈

係呀,我都見到
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎