用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4581|主題: 870256

北上電話咭

大宅

國民生產總值:2214

現在中移動儲值咭取消了一咭兩號一天計劃, 如果想偶然北上一天, 要有電話用, 如何最平可以做到? 因為預計只會打一兩個電話, 所以唔想太花錢.

子爵府

國民生產總值:11419

去深水埗買張大陸咭, 有D幾十蚊有張.

大宅

回覆 ccli629 的帖子

請問幾錢一張? 謝謝

子爵府

國民生產總值:11926

有冇iphone6用細卡及有4G速度?

大宅

回覆 fatyanyan 的帖子

有什麼關係?

子爵府

國民生產總值:11419

sdbus 發表於 16-11-30 10:22
回覆 ccli629 的帖子

請問幾錢一張? 謝謝
我年頭買, 好似$90/張, 可以增值.但要睇你咩地區, 如果普通廣東, 就好多張都得, 但如果去遠D, 就要問清楚店主. 之前幫朋友買過去天津嗰D咭, 可增值, 大概$110

wcpcelia    發表於 16-11-30 14:28

大宅

ccli629 發表於 16-11-30 10:52
我年頭買, 好似$90/張, 可以增值.但要睇你咩地區, 如果普通廣東, 就好多張都得, 但如果去遠D, 就要問清楚店 ...
只是在廣東

子爵府

國民生產總值:11926

ccli629 發表於 16-11-30 10:52
我年頭買, 好似$90/張, 可以增值.但要睇你咩地區, 如果普通廣東, 就好多張都得, 但如果去遠D, 就要問清楚店 ...

謝謝

大宅

國民生產總值:4298

畀面勳章

fatyanyan 發表於 16-11-30 10:42
有冇iphone6用細卡及有4G速度?

我之前係出左羅湖關口個間中國移動買過一張4g卡,都係細卡黎。
http://hk.photos.yahoo.com/chanhokaling

男爵府

國民生產總值:6488

sdbus 發表於 16-11-29 10:14
現在中移動儲值咭取消了一咭兩號一天計劃, 如果想偶然北上一天, 要有電話用, 如何最平可以做到? 因為預計只 ...

你講38 蚊 任上取消左?

大宅

jackyclo 發表於 16-11-30 23:41
你講38 蚊 任上取消左?
儲值咭, 一天、七天一咭兩號功能.

男爵府

國民生產總值:6353

畀面勳章 貓狗褓姆 2016夢想成真

我想問咁應該買咩卡?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎