用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 168|主題: 89134

排未

別墅

國民生產總值:585

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
係唔係就排?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:119

我都想知 我同你都一樣呀

別墅

YANYANYU 發表於 16-11-29 11:04
我都想知 我同你都一樣呀

你好似未夠深(emoji)

複式洋房

我都覺得係 但琴晚CHECK又淺左好多 到今朝CHECK又變返好似琴日咁深色
所以好迷惘

別墅

YANYANYU 發表於 16-11-29 11:29
我都覺得係 但琴晚CHECK又淺左好多 到今朝CHECK又變返好似琴日咁深色
所以好迷惘 ...

不如whatapp傾下。 可能你飲過水 我朋友話驗前2小時唔好飲水

複式洋房

回覆 QQVICKY 的帖子

我2小時前已經無飲水了 好呀 我地WHATSAPP傾呀

別墅

YANYANYU 發表於 16-11-29 11:55
回覆 QQVICKY 的帖子

我2小時前已經無飲水了 好呀 我地WHATSAPP傾呀

你私人信息我 我唔識點搞(emoji)

複式洋房

已PM

洋房

國民生產總值:58

YANYANYU 發表於 16-11-29 11:29
所以好迷惘 ...

我都想知幾時可以開始dodo

複式洋房

國民生產總值:283

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
ty2201 發表於 16-11-29 15:27

我都想知幾時可以開始dodo

深粗果日同埋隔日
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎