用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

求職招聘 今日: 79|主題: 31134

搵人幫手做產品格價同埋打字

民房

國民生產總值:7

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我需要搵人幫手做護膚/日常產品格價同埋打番(中文)一D文章。約$50-$60一小時。 要搵人幫手寫作, 資料整理 (歡迎中學生)。去邊度請?

有無介紹請PM。或者email 到 catherinelolc00@gmail.com 唔該晒!

王國熱話
被lock file 求救
想學自己整網店
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
請教電腦達人, 想買NOTEBOOK, 應該睇D 乜?

別墅

國民生產總值:982

catherinelolc00 發表於 16-11-29 11:08
我需要搵人幫手做護膚/日常產品格價同埋打番(中文)一D文章。約$50-$60一小時。 要搵人幫手寫作, 資料整理 ( ...

可以係屋企自己做定要返office?

大宅

國民生產總值:2616

catherinelolc00 發表於 16-11-29 11:08
我需要搵人幫手做護膚/日常產品格價同埋打番(中文)一D文章。約$50-$60一小時。 要搵人幫手寫作, 資料整理 ( ...

已pm你

大宅

國民生產總值:1333

回覆樓主:

請問可以pm我嗎?

男爵府

國民生產總值:7144

畀面勳章

你好,想知詳細資料~已PM你,THANKS
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

伯爵府

國民生產總值:16638

pm me thx

複式洋房

國民生產總值:139

有興趣!請pm

洋房

國民生產總值:59

回覆樓主:

已pm

民房

國民生產總值:14

可pm嗎

大宅

國民生產總值:1010

回覆 catherinelolc00 的帖子

有興趣,請pm

民房

國民生產總值:6

有興趣,請PM

洋房

國民生產總值:45

已pm, 請考慮, 謝謝

洋房

國民生產總值:55

有興趣,請PM

複式洋房

國民生產總值:104

你好,有意,多謝

大宅

國民生產總值:2179

有興趣,請pm,thx

大宅

國民生產總值:1985

回覆樓主:

有興趣,可以pm我嗎?

複式洋房

國民生產總值:349

回覆樓主:

還請嗎?請pm 我

複式洋房

國民生產總值:131

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Please pm details

大宅

國民生產總值:2052

回覆 catherinelolc00 的帖子

有興趣,可以pm資料嗎?在家工作嗎?

複式洋房

國民生產總值:370

請問可以pm我嗎?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎