用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 498|主題: 870126

剛收到保險公司的信, 拆開竟然........

大宅

國民生產總值:2850

本身只是一封通知繳款信, 但入面竟然錯誤地夾住了寄給第三者之信件, 即是我看到了其他客人的資料. 這麼低級的錯誤竟然可以發生. 剛才我已打電話去CS反映. 私穩何在!!!!!!!

侯爵府

國民生產總值:23336

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

公爵府

國民生產總值:29831

回覆樓主:

別墅

國民生產總值:571

伯爵府

國民生產總值:17391

Doris 發表於 16-11-29 11:19
本身只是一封通知繳款信, 但入面竟然錯誤地夾住了寄給第三者之信件, 即是我看到了其他客人的資料. 這麼低 ...

唉!我公司啲人都試過寄了第二啲客嘅野比人

男爵府

國民生產總值:5718

我曾經收過某政府部門既信, 對方又係發生這種錯誤

男爵府

國民生產總值:6353

畀面勳章 貓狗褓姆 2016夢想成真

類似咁樣既事我都發生過...

間保險我冇用過,某日收到封信地址冇錯入左我信箱,收件人係CHEUNG XXX XXX 而我知道我隔離屋係姓CHENG我初初以為係寄比佢地,點知又唔係原來係寄比我地隔離座同我個單位既人..

wcpcelia    發表於 16-11-29 12:05

象牙宮

國民生產總值:240069

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

洋房

國民生產總值:82

子爵府

國民生產總值:11446

C6之前收到加拿大領事館寄通知信黎話拎passport ,都寄左其他人既資料黎

洋房

國民生產總值:83

咁樣真係好危險喎……點做野……

水晶宮

國民生產總值:60008

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:3840

試過續BNO,佢寄返出世紙true copy 俾我,但入面連埋另外一個國家嘅申請人嘅結婚證明書

大宅

國民生產總值:4228

動物勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 2015xmas

子爵府

國民生產總值:11653

wendyplc 發表於 16-11-29 11:43
試過續BNO,佢寄返出世紙true copy 俾我,但入面連埋另外一個國家嘅申請人嘅結婚證明書
...

呢個好嚴重喎

洋房

國民生產總值:56

男爵府

國民生產總值:6730

育兒性格勳章 2015xmas 畀面勳章

侯爵府

國民生產總值:20221

彩鑽殿

國民生產總值:802846

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

好唔小心

珍珠宮

國民生產總值:37907

動物勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎