用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 40|主題: 117145

[日本] 大阪機票安排求意見

大宅

國民生產總值:3693

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
去大阪玩8日,同公司請左14日大假,所以凌晨機返黎不是問題~問題係去程到達時間

想大阪落機後,直接火車去京都,奈良,神戶,玩完先返大阪玩,再飛走。
如果choice 1, 10:30pm落機,聽講夜晚12點都仲有火車?

1.
18:15-22:30 HK TO OSAKA
22:55-02:xx OSAKA TO HK
$1560

2.
11:30- 16:00 HK TO OSAKA
23:35- 03:00 OSAKA TO HK
$1650

王國熱話
孖B幾周出世 & 幾重 ?
私院孖b開刀
2017 孖胎媽媽?
孖b真的要請2個工人嗎?

別墅

國民生產總值:852

b.gorilla 發表於 16-11-29 11:20
去大阪玩8日,同公司請左14日大假,所以凌晨機返黎不是問題~問題係去程到達時間
想大阪落機後,直接火車 ...
22:xx 落機, 唔會趕到公共交通去奈良 去京都或神戶, 就勉強趕到 23:55 左右尾班車 23:55 或 24:00 左右尾班船.

伯爵府

國民生產總值:16669

回覆樓主:

1的時間交通工具去京都選擇好差,可用google map check 是否可行先。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

珍珠宮

國民生產總值:34470

畀面勳章 環保接龍勳章

b.gorilla 發表於 16-11-29 11:20

想大阪落機後,直接火車 ...
唔好聽講啦,自己查一查班次吧,
呢個站打頭尾兩個站名就查到車班次之類既資料

http://transit.yahoo.co.jp/

男爵府

國民生產總值:5771

回覆樓主:

2 較好

之前看過関西機場有數班深夜巴士到京都及其他地方,你可上去機場網頁

利申:我之前都想book港航去,check過有巴士係晚上十一、二點機場開出到京都,正路係趕到巴士的(但要留意酒店是否24 小時check in)

複式洋房

國民生產總值:395

hennyyoyo 發表於 16-11-29 12:05
2 較好

之前看過関西機場有數班深夜巴士到京都及其他地方,你可上去機場網頁

珍珠宮

國民生產總值:46652

好媽媽勳章 醒目開學勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
相差咁小,唔諗交通都2啦!

寶石宮

國民生產總值:300014

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
差果幾十, 梗係2啦, 早啲到去邊都方便
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎