用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 34|主題: 61308

[其他] 初試ASOS

別墅

國民生產總值:626

BKXmas勳章

第一次喺asos買野,13/11落單,到今天29/11都未有聲氣幾時送到,係咪正常?

王國熱話
屯門區兼職清潔姐姐
工程公司招聘文員
招聘兒童教育顧問 ( 時間自由, 無需經驗 )
銅鑼灣經驗part time美容師

大宅

國民生產總值:1155

BKXmas勳章

我11/11 落單都係未收到 TRACKING SHOW 19/11到左香港
21/11 18:45 打黎話送貨, 我放左工收唔到, 佢話之後再安排送貨
28/11 都冇人通知, 打HOTLINE 又冇人聽

別墅

BKXmas勳章

siu_bu 發表於 16-11-29 12:32
我11/11 落單都係未收到 TRACKING SHOW 19/11到左香港
21/11 18:45 打黎話送貨, 我放左工收唔到, ...

都叫做到左香港。一齊等下啦。

大宅

國民生產總值:1155

BKXmas勳章

Matisse 發表於 16-11-29 13:39
都叫做到左香港。一齊等下啦。

我約到30/11送喇,你可以打39773888 問下

別墅

BKXmas勳章

siu_bu 發表於 16-11-29 14:05
我約到30/11送喇,你可以打39773888 問下

唔該哂

大宅

國民生產總值:4459

BKXmas勳章

回覆樓主:

我 24/11 買咗對波鞋
尋日 30/11 收到
咁都算快喎

別墅

BKXmas勳章

temilyt 發表於 16-12-1 15:45
我 24/11 買咗對波鞋
尋日 30/11 收到
咁都算快喎

點解我嘅仲未有㗎?打去cs 又無人聽。頂!

別墅

BKXmas勳章

Matisse 發表於 16-12-1 17:06
點解我嘅仲未有㗎?打去cs 又無人聽。頂!

終於尋日收件;13/11落單,5/12收。

大宅

國民生產總值:4289

BKXmas勳章

Matisse 發表於 16-12-6 11:57
終於尋日收件;13/11落單,5/12收。

請問係唔係用免運費果個運送方法?邊間派件?

別墅

BKXmas勳章

那些花兒 發表於 16-12-6 19:46

免運費,用BEX

別墅

BKXmas勳章

那些花兒 發表於 16-12-6 19:46

免運費,用BEX

大宅

BKXmas勳章

Matisse 發表於 16-12-6 21:55
免運費,用BEX

未聽過呢間,到時追問都麻煩

別墅

國民生產總值:573

BKXmas勳章

回覆樓主:

asos我買過好幾次
直運,方便,但唔快
不過減價時係堅平

大宅

國民生產總值:1577

BKXmas勳章

I bought from asos several times. I choose GBP for settlement and country = aus and found that the price is much cheaper. sometimes i can get the tshirt @ few gbp only.

The delivery is a bit headache as it may take a quite long time. I placed two orders on black friday and still waiting.

大宅

BKXmas勳章

我見佢郵件寫可以1月31前退貨,但睇大家話佢發貨好遲,派件又遲,會唔會到1月31日我都未拎到手?話就話28日內退,但實際唔知幾到手

大宅

BKXmas勳章

Think it is due to black friday. i used to receive my stock in 1-2 weeks. So it should not over 31Jan in your case.

大宅

BKXmas勳章

cwng3 發表於 16-12-7 17:02
Think it is due to black friday. i used to receive my stock in 1-2 weeks. So it should not over 31 ...

我見另一個post,有jm話就算到左香港,派件公司都勁耐先派。

大宅

BKXmas勳章

My case is ok. I just got the one which was ordered on Good Friday (ie 25Nov).

Anyway, I only buy the thing with deep discount like few GBP Tshirt, 1xGBP pants.

大宅

國民生產總值:4818

BKXmas勳章

我有件貨8號寄出,但除左8號嘅物流,其他日子都冇更新,唔知幾時送到

別墅

BKXmas勳章

somehow 發表於 16-12-11 17:59
我有件貨8號寄出,但除左8號嘅物流,其他日子都冇更新,唔知幾時送到
12月8號? 等下tim 啦, 免運費唔好有咁高期望.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎