用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 402|主題: 117297

[台灣] 台幣

複式洋房

國民生產總值:471

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
台幣現在兌幾多?邊到換抵呢?thx

王國熱話
不定期更新市場分析/股票/新股介紹 **(updat...
家庭收入40K,有一個小朋友,要供樓,學費...
收期權金
想停FⅩD The one

別墅

國民生產總值:784

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Erica222 發表於 16-11-29 11:47

我會去到台灣機場換

複式洋房

cushionyuk 發表於 16-11-30 12:04
我會去到台灣機場換

Thx

別墅

國民生產總值:784

Erica222 發表於 16-11-30 12:07
Thx

Welcome

大宅

國民生產總值:1744

見到有人話, 在台灣ATM撳錢個匯率都OK, 唔知係咪真呢?

複式洋房

WinnieP 發表於 16-11-30 13:08
見到有人話, 在台灣ATM撳錢個匯率都OK, 唔知係咪真呢?

Thx

大宅

國民生產總值:4158

WinnieP 發表於 16-11-30 13:08

唔係ok, 暫時應該係最好

伯爵府

國民生產總值:17136

Erica222 發表於 16-11-29 11:47

昨天找換店2520換1萬台幣

大宅

國民生產總值:1763

開通張有銀聯標誌嘅提款卡係ATM㩒錢,快靚正

複式洋房

idaidang 發表於 16-11-30 19:04

要比手續費嗎?

大宅

國民生產總值:1763

Erica222 發表於 16-11-30 19:05
要比手續費嗎?

每次$15-$20,不同發卡銀行收費不同
計埋手續費,個rate都係靚仔嘅

複式洋房

idaidang 發表於 16-11-30 19:07
每次$15-$20,不同發卡銀行收費不同
計埋手續費,個rate都係靚仔嘅

thx

複式洋房

國民生產總值:244

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
甘我想問銀聯ATM 機易搵嗎?機場有嗎?

複式洋房

國民生產總值:134

芝娜娜 發表於 16-12-1 01:38
甘我想問銀聯ATM 機易搵嗎?機場有嗎?

機場,711都有

複式洋房

國民生產總值:134

Erica222 發表於 16-11-30 20:53
thx

中銀每次,即20000台幣,$15手續費

複式洋房

國民生產總值:244

mikochoww 發表於 16-12-1 03:00
機場,711都有

好。thanks

珍珠宮

國民生產總值:49879

我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

啱啱百年唱左

大宅

whyyou 發表於 16-11-30 18:51
唔係ok, 暫時應該係最好

即係仲抵過在桃園機場唱錢? 我未試過在外地撳錢呀!

大宅

idaidang 發表於 16-11-30 19:04
普遍提款卡, 都有"銀聯"標誌的。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎