用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

使用意見 今日: 0|主題: 11464

最近又收唔到回覆提示

水晶宮

國民生產總值:52455

2015xmas

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
用緊s7 edge, 請問有冇辦法改善?

10次只收到1次提示。

王國熱話
孖B幾周出世 & 幾重 ?
私院孖b開刀
2017 孖胎媽媽?
孖b真的要請2個工人嗎?

超級版主

國民生產總值:59639

超級版主 BK Milk勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
petitsomeone 發表於 16-11-29 11:53
用緊s7 edge, 請問有冇辦法改善?

10次只收到1次提示。
是否指首頁右上方的信封紅點提示?

水晶宮

2015xmas

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
bktcc 發表於 16-11-30 12:16
是否指首頁右上方的信封紅點提示?

係呀~ 冇紅點提示。

如果有人引用回覆,應該會收到提示,但唔係次次收到。

仲有,如果有人點評,都唔係次次收到。

仲仲仲有,如果我係樓主,應該當有人回應都應該收到提示,但收唔到。

管理員

國民生產總值:52542

+3金熱血 玩具勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章 2016畫展勳章 畀面勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
petitsomeone 發表於 16-11-30 22:31
係呀~ 冇紅點提示。

如果有人引用回覆,應該會收到提示,但唔係次次收到。
您好,請問您能否提供近7日內應該收到而最終沒有收到提醒之回覆或點評的主題連結及樓數?

謝謝!

水晶宮

2015xmas

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
國務專員 發表於 16-12-1 11:21
您好,請問您能否提供近7日內應該收到而最終沒有收到提醒之回覆或點評的主題連結及樓數?

謝謝!

好難提供 我有好多回覆。

最簡單就係呢個帖,我一個提示都收唔到,我要專登再入黎睇下你地有冇回覆我。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎