用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 56|主題: 50227

請問開刀需要清胎毒嗎?

複式洋房

國民生產總值:124

BKXmas勳章

今日係32W1D , 定左11/1 開刀 , 本身想下個月開始食涼野...但又驚早產...好矛盾,
請問開刀既大家有食涼野清胎毒嗎???

翡翠宮

國民生產總值:93417

BKXmas勳章

食溫和D嘅,太涼嘅食物就唔好食喇,就算食都要整熱食小小就得了

大宅

國民生產總值:1889

BKXmas勳章

回覆 MISSJM 的帖子

冇特別清胎毒,我book左39week1先開刀,我38week1食左一次西瓜。

子爵府

國民生產總值:12278

BKXmas勳章

我有食腐竹蛋糖水, 其他就無喇

水晶宮

國民生產總值:63744

BKXmas勳章

我都準備農曆新年後要開刀,我到時要去中醫果度調理下。

大宅

國民生產總值:1501

BKXmas勳章

MISSJM 發表於 16-11-29 12:07
今日係32W1D , 定左11/1 開刀 , 本身想下個月開始食涼野...但又驚早產...好矛盾,
請問開刀既大家有食涼野清 ...

我有
bb皮膚會靚D

複式洋房

國民生產總值:124

BKXmas勳章

回覆:macchalover 的帖子

咁你幾時開始食啊

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎