興趣嗜好

跳至
[寵物] 貓砂

首頁

尾頁

大宅

請問在那裏買消臭大師(Unicharm)貓砂&貓尿片較便宜, 謝謝!
人生不是單只為了走到完結 人生是在於怎樣來豐富過程 生命要活得有意義才有價值 生命只活一次不要讓它白過

瑪瑙宮

引用:請問在那裏買消臭大師(Unicharm)貓砂&貓尿

原帖由 miname 於 16-11-29 發表
請問在那裏買消臭大師(Unicharm)貓砂&貓尿片較便宜, 謝謝!
點既樣架? 有冇相?

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

回覆 moonlight9198 的帖子

唔好意思, 我唔識放相, 但問左其他寵物店, 依隻砂原來吾可以掉入廁所的, 所以唔考慮了!
謝謝你

人生不是單只為了走到完結 人生是在於怎樣來豐富過程 生命要活得有意義才有價值 生命只活一次不要讓它白過

瑪瑙宮

引用:回覆 moonlight9198 的帖子唔好意思, 我唔

原帖由 miname 於 16-11-29 發表
回覆 moonlight9198 的帖子

唔好意思, 我唔識放相, 但問左其他寵物店, 依隻砂原來吾可以掉入廁所的, 所以 ...
用豆腐砂可以掉廁所。
我用緊果隻幾好。唔臭。
又唔貴。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

moonlight9198 發表於 16-11-29 19:15
用豆腐砂可以掉廁所。
我用緊果隻幾好。唔臭。
又唔貴。
可否介紹邊隻,幾錢, 係邊度買到?謝謝

瑪瑙宮

引用:Quote:moonlight9198 發表於 16-11-29 19:1

原帖由 miname 於 16-11-30 發表
可否介紹邊隻,幾錢, 係邊度買到?謝謝
呢個post 有資料有講。
我再pm 你。自己打去問。

[請問有邊隻豆腐貓砂好用?] http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18565656

複式洋房

用豆腐砂la

首頁

尾頁

跳至