自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

小朋友讀書成績一般,又未至於好差,只希望佢開心讀黎緊嘅6年,有冇意見可提供吓

大宅

回覆:yanyankiki 的帖子

有呀 ,未見到呢次呈分成績表 決定唔到

男爵府

讀書都講際遇嘅

咁揀間近屋企band 2

侯爵府

回覆 yanyankiki 的帖子

咁佢熟BAND幾先? 如band 2a頭有屯門天主教,辛亥年, 崇真,永隆都唔錯

男爵府

yanyankiki 發表於 16-11-29 13:12
小朋友讀書成績一般,又未至於好差,只希望佢開心讀黎緊嘅6年,有冇意見可提供吓:bashfu ...

我都唔係好明,現在已經好多中學開放日,我以
為係參觀吓學校,了解吓,原來去到要面試的。原來唔係出左分先面試嗎,我好混亂。
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

DEVILY 發表於 16-11-29 13:35
為係參觀吓學校,了解吓,原來去到要面試的。原來唔係出左分 ...
O個O的唔係面試, 面試要入表申請再安排喎

水晶宮

畀面勳章

DEVILY 發表於 16-11-29 13:35
為係參觀吓學校,了解吓,原來去到要面試的。原來唔係出左分 ...

你誤會咗啦!開放日就係開放日,唔會面試㗎! 面試係你自行交咗申請表,佢篩選過,寄信通知你之後先面試㗎!

子爵府

回覆 bowling2004 的帖子

開放日有D中學係會有類似模擬面試,可俾學生玩吓點樣面試的,俾佢地知道面試係會點的!

wcpcelia    發表於 16-11-30 14:48

別墅

donald63 發表於 16-11-29 13:25

咁佢熟BAND幾先? 如band 2a頭有屯門天主教,辛亥年, 崇真,永隆都唔錯

五年級班主任對佢嘅評分係band2尾,band3頭,點都係差少少,剛剛考完試,成績都係平平

侯爵府

你睇埋小六兩次評分試先啦, 過去2年屯門區學位有多,出生率低, 要了解出生率高唔高, 因過去2年BAND 1尾學校收了BAND 2生, 而BAND 2 尾學校收了BAND 3學生,

首頁

尾頁

跳至