用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2574|主題: 870037

Da 姐

侯爵府

國民生產總值:21931

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

覺得糖妹做得幾好, 角色拿得準, 好多內心戲都做得好好.

悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

寶石宮

國民生產總值:300254

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

估唔到佢又做得唔錯

男爵府

國民生產總值:5786

ILLUMA Inspired by Nature勳章

佢做戲係OK

大宅

國民生產總值:2332

不錯

子爵府

國民生產總值:11653

回覆樓主:

當初仲好多人覺得佢細路扮大人

伯爵府

國民生產總值:19172

樂桃猴年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真

TMC3012 發表於 16-11-29 13:32
估唔到佢又做得唔錯
係喎,不嬲都麻麻地佢...睇完佢做da姐呢個角色又吾差喎,幾自然!!
有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情是可以心甘情願的,有些事情卻一直無能為力。

伯爵府

國民生產總值:19172

樂桃猴年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真

甜夫人 發表於 16-11-29 13:44
當初仲好多人覺得佢細路扮大人
我一直覺得佢大人扮細路咋
有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情是可以心甘情願的,有些事情卻一直無能為力。

男爵府

國民生產總值:5881

題外話.. 今晚個集好慘... ( 剛睇左劇情)

wcpcelia    發表於 16-11-29 13:53

彩鑽殿

國民生產總值:802143

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我都覺得唔錯呀

男爵府

國民生產總值:8060

回覆:catfitfit 的帖子

冇over. 好好。

男爵府

國民生產總值:8080

俙俙媽咪 發表於 16-11-29 13:49
題外話.. 今晚個集好慘... ( 剛睇左劇情)
係呀

大宅

國民生產總值:1468

真係進步左好多

公爵府

國民生產總值:28614

我都覺佢做得好好!樣又靚,係生得矮d姐,但我都幾like佢

象牙宮

國民生產總值:240067

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

國民生產總值:17926

大宅

國民生產總值:3099

回覆樓主:

睇過佢主持飲食節目,有點兒串咀
不過佢做Da姐呢個角色真係唔錯

大宅

國民生產總值:1685

不錯

珍珠宮

國民生產總值:37016

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

做得唔錯

男爵府

國民生產總值:9459

育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

回覆樓主:

做得夠自然
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

珍珠宮

國民生產總值:40334

回覆樓主:

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎