用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 64|主題: 89180

真係太嬲 借位一呻

複式洋房

國民生產總值:135

一直都中意食辣既我,暫時未有BB,而同事知道我好想有BB,所以我食辣既時候都會話想要BB就唔好食辣,知道佢地為我好,但有時真係未必一時三刻會介到。就好似琴日食LUNCH,我食辣 佢竟然講左句**我就睇下你BB幾時死***我聽完個下個心好嬲好嬲,我無出到聲。但心諗,洗唔洗咁講嘢呀,咁大個人講嘢都唔識得分寸﹗到到今日無啦啦又講我小產,我覺得我連有既機會都未有,點解又要咒佢死又要咒我小產?我都有同老公講,老公都話唔洗理佢講嘢,但我真係釋懷唔到個下真係嬲到喊左出嚟
呻完 謝謝

大宅

國民生產總值:3275

YANYANYU 發表於 16-11-29 13:52
一直都中意食辣既我,暫時未有BB,而同事知道我好想有BB,所以我食辣既時候都會話想要BB就唔好食辣,知道佢 ...

真是好衰呀佢 吾好理d黑心人 食辣咪食辣囉 我備孕時食大辣tim 保持自己心情開朗最重要

別墅

國民生產總值:753

一直都中意食辣既我,暫時未有BB,而同事知道我好想有BB,所以我食辣既時候都會話想要BB就唔好食辣,知道佢 ...

唔洗理d賤嘴

複式洋房

回覆 yoyocandy 的帖子

我媽咪我家姐都係咁食辣 我都有問過佢地 佢地都話其實都唔需要太刻意介口當然我舍=知道介左一定會比唔介既好 但都唔洗咁樣講嘢我無理佢地呀 係聽完之後個心都仲係好唔舒服多謝你既安慰呀

複式洋房

回覆 Coolkuyan 的帖子

知道 謝謝你

洋房

國民生產總值:81

食辣野對BB皮膚唔好 更何況你都未有BB
咁樣講嘢把口真係好賤

洋房

國民生產總值:68

d人咁衰。。。唔理下人地感受。。。

子爵府

國民生產總值:12638

回覆樓主:

我係咁食酸辣, 都陀到第二胎。
應該認真同佢講你好介意, 佢講笑都唔好搵哩啲講囉( 比著我, 直情whatsapp同佢講, 今日聽完到而家都唔開心)

如果唔食得辣, 大陸北方人咪冇仔生, 人地餐餐水煮魚咁食啦

複式洋房

回覆 Beelaulau 的帖子

係呀

複式洋房

回覆 ty2201 的帖子

所以都唔明佢地咩心態

複式洋房

回覆 rachel_tim 的帖子

其實我都有認真同佢地講過 因為本身有親戚都係四川人 佢地自己都係咁食同咁生 但佢地就話人地天生係四川人點同 你唔係

子爵府

國民生產總值:12638

YANYANYU 發表於 16-11-29 15:35

其實我都有認真同佢地講過 因為本身有親戚都係四川人 佢地自己都係咁食同咁生 但 ...

低能架, 飲食習慣啫, 我香港出世, 由細到大都食開辣, 正正常常。 佢係中醫師咩。
睇黎佢應該係吹水怪, 認屎認屁, 唔駛認真

唔好因為哩啲講野唔經大腦既人傷心。

複式洋房

講得岩多謝你呀

大宅

國民生產總值:1614

你同事真係傻傻地,無short 定賤呀!咁佢平時都係亂講野ga?

複式洋房

AAV 發表於 16-11-29 18:07
你同事真係傻傻地,無short 定賤呀!咁佢平時都係亂講野ga?

都會 但今次我覺得過分左

民房

國民生產總值:18

我聽落都好嬲,點可以咁講嘢,冇啲口德,擺個風水陣鎮住佢啦!!!

別墅

國民生產總值:569

回覆 YANYANYU 的帖子

你話俾佢地知,叫佢地唔好咁無常識!
我未有之前食辣,而家有左都繼續食,so far BB一切正常!

不過香港地實在太多3姑6婆,我今日係公司飲包檸檬茶都俾人話「你飲得呢d 架咩?」

我心諗,我阿媽我老公都唔理我,有咩唔得!

別墅

國民生產總值:776

個個人體質唔同,唔好理你同事。我有朋友都好辣,佢陀BB成日都食,食到出世。

男爵府

國民生產總值:7725

回覆樓主:

買支細嘅漱口水放喺佢枱面,然後貼張紙仔寫住“你懂的!xx字”,睇佢仲會唔會亂講野。

別墅

國民生產總值:661

動物勳章

咁四川重慶或者印度啲人咪唔駛旨意生?

口賤無藥醫﹗

唔駛理佢,亦唔好因為佢而令自己心情不暢。有定無唔係因為食唔食辣嘢。我備孕時,都介凍嘢,咪又係等咗8年都無,有一個月放肆吓食刺身食雪糕,點知就成功咗﹗
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎