用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

開倉報料 今日: 8|主題: 1605

商務印書館開倉

民房

國民生產總值:30

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
商務印書館開倉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
知道老細之前想大肚個陣炒我, 大家會繼續...
阿女反小一先覺得雙職家庭係「白無」!
24小時whatsapp, email, wechat
有冇自僱或家工作嘅媽咪?

民房

wilsonyip818000 發表於 16-11-29 14:04
商務印書館開倉

日期:11月29日 (二) 至12月9日 (五)

時間:星期一至五11:00-19:30/ 星期六及日10:00-18:00

地址:荃灣德士古道204-210號和富大廈15樓 (荃灣西西鐵站D出口,步行約10分鐘)

其他到達方法:巴士238X或930X (龍德街站下車) / 小巴310M (荃灣工業中心下車)

別墅

國民生產總值:726

請問多人嗎?好驚同人逼

民房

boboyuen 發表於 16-11-29 16:37
請問多人嗎?好驚同人逼

我lunch hour 過去都唔算十分多人,排隊比錢排左5分鐘左右,不過嗰度唔係好大

大宅

國民生產總值:4882

boboyuen 發表於 16-11-29 16:37
請問多人嗎?好驚同人逼

細,啲書舊,正價5折唔算好平,賣完無翻貨,我覺得好少。唔近唔值得去。

別墅

wilsonyip818000 發表於 16-11-29 16:55
我lunch hour 過去都唔算十分多人,排隊比錢排左5分鐘左右,不過嗰度唔係好大
...

Thx

別墅

amymymy 發表於 16-11-29 16:59
細,啲書舊,正價5折唔算好平,賣完無翻貨,我覺得好少。唔近唔值得去。
...

Thx

民房

amymymy 發表於 16-11-29 16:59
...

其實都係,不過我買練習薄,都只係得8折,叫做好過冇咁,因為我返工好近果度

大宅

國民生產總值:1962

回覆:商務印書館開倉

超細,重要比一間普通書局重細,得2行書……我都係主要買補充!其他書真係無咩啱,可能我差唔多6點先去……覺得無咩書買,係住係附近先去行吓就好!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:5379

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

童書不平

複式洋房

國民生產總值:144

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
排晒隊

民房

國民生產總值:5

有好多大大本英文繪本書,全部半價

大宅

國民生產總值:1598

joyce059521 發表於 16-11-29 20:54
超細,重要比一間普通書局重細,得2行書……我都係主要買補充!其他書真係無咩啱,可能我差唔多6點先去…… ...
補充大約幾錢本

民房

國民生產總值:9

我湊完個仔番學過左去睇,好似補左好多,多左好多未見過~~

複式洋房

國民生產總值:255

小曲奇媽媽 發表於 16-12-1 09:32
有好多大大本英文繪本書,全部半價

大大本繪書好不吸引

複式洋房

國民生產總值:433

又遠又難去
款式又少
完全唔但

大宅

國民生產總值:4861

joyce059521 發表於 16-11-29 20:54
超細,重要比一間普通書局重細,得2行書……我都係主要買補充!其他書真係無咩啱,可能我差唔多6點先去…… ...

請問補充幾錢?謝謝

水晶宮

國民生產總值:50519

動物勳章

回覆:商務印書館開倉

thx

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎