用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 82|主題: 56923

[淘寶] 神州集運唔覆我  

子爵府

國民生產總值:12056

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
集運已付款,佢寫已打單,打左幾日都係已打單,旺旺由星期日開始無覆過我,微信唔覆,whatsapp唔覆,打香港電話唔通,想點呀。唉,我d貨呀。

王國熱話

大宅

國民生產總值:3733

有時打單後係要等幾日
但有時又好快
不過應該唔會食左你D貨既

男爵府

國民生產總值:6272

畀面勳章 貓狗褓姆 2016夢想成真

雙11後遺症!!

就算私集都要用多幾日時間出貨..

子爵府

我唔係催貨,俾我得個知字都好呀,而家三日都唔覆我

洋房

國民生產總值:51

雙11 d貨仲未出

子爵府

ClaireWmama 發表於 16-11-29 15:14
雙11 d貨仲未出

你都係神州?

珍珠宮

國民生產總值:43914

回覆樓主:

我toplink星期日按制,到今日都係無反應

大宅

國民生產總值:3762

無話可說 發表於 16-11-29 15:36
我係初哥, 只用過順Loan巧貴, toplink首重幾錢?

珍珠宮

sjnl43 發表於 16-11-29 15:41
我係初哥, 只用過順Loan巧貴, toplink首重幾錢?

港紙$20,有0.5KG計

男爵府

國民生產總值:8403

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 熱血勳章 畀面勳章

而家仲雙11效應緊

大宅

國民生產總值:3920

付款6日都未有反應

大宅

國民生產總值:2188

無話可說 發表於 16-11-29 15:36

我都係toplink 星期日禁發貨,到今日都仲係處理中。
唉,淘咁多次今次最煩

伯爵府

國民生產總值:17687

我雙11神州好快到左喇喎

珍珠宮

koey5 發表於 16-11-29 18:08
唉,淘咁多次今次最煩
...

係,希望今晚會發,我星期六要用架12月都唔知用唔用佢地好

大宅

國民生產總值:4674

love.@.g.wad 發表於 16-11-29 14:55
集運已付款,佢寫已打單,打左幾日都係已打單,旺旺由星期日開始無覆過我,微信唔覆,whatsapp唔覆,打香港 ...

好多人blacklist 左呢間。我用個間超快、雙11到而家都無問題、運2次來港也第二日到了
做人至緊要開開心心 :-D

珍珠宮

puibb 發表於 16-11-29 18:25
好多人blacklist 左呢間。我用個間超快、雙11到而家都無問題、運2次來港也第二日到了
...

請問邊間呀?有無自取?

男爵府

國民生產總值:8439

回覆樓主:

佢寄少左俾我添, 成日話會聯絡倉庫安排, 排左成個星期

子爵府

puibb 發表於 16-11-29 18:25
...

請問邊間,我下次都唔用佢啦,諗住用埋d積分咋。

大宅

國民生產總值:1617

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
22號比錢,今日都唔覆,唔知想點!

珍珠宮

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
koey5 發表於 16-11-29 18:08
唉,淘咁多次今次最煩
...

終於有發貨時間,捨得出貨喇
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎