用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

使用意見 今日: 8|主題: 11953

我個demand supply post  

水晶宮

國民生產總值:60319

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 2017媽媽節

其實我已經無再加入討論,但剛剛收到通知封舖,話嚴重離題喎,唔通全部jm要加入捧pan post先得

王國熱話
秋冬季 BB 衫大開倉
BB 衫褲 大開倉
rimowa 一折!九龍灣開倉
婚紗晚裝開倉

伯爵府

國民生產總值:19044

BKXmas勳章

咁嚴重?

男爵府

國民生產總值:9711

BKXmas勳章

回覆樓主:

離題不代表不支持某人喎

應該係講講下講左去第二度先叫離題
(我無追post~)

水晶宮

國民生產總值:53127

BKXmas勳章

回覆樓主:

岩岩想留言,留唔到。

水晶宮

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 2017媽媽節

終極熊貓 發表於 16-11-29 15:32
離題不代表不支持某人喎

應該係講講下講左去第二度先叫離題

係咩,講到咩?

珍珠宮

國民生產總值:37584

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆 cindy618 的帖子

應該係比PAN粉舉左....

水晶宮

petitsomeone 發表於 16-11-29 15:32
岩岩想留言,留唔到。

去第二度無咁恐怖嘅post 玩

水晶宮

廷廷媽 發表於 16-11-29 15:33
回覆 cindy618 的帖子

應該係比PAN粉舉左....

咁大嘅惡勢力

子爵府

國民生產總值:13531

2017勳章 BKXmas勳章 貓狗褓姆 BK Milk勳章

你係BK 講煎PAN 簡直想屎呀..............
supply 先係最正音呀!!!

wcpcelia    發表於 16-11-29 17:00
SavannaCrutchet    發表於 16-11-29 16:50
bobosweet    發表於 16-11-29 16:24
FiFiMa    發表於 16-11-29 16:05
YanYan0116    發表於 16-11-29 16:03
老細是腦細

水晶宮

lemontea520 發表於 16-11-29 15:37
你係BK 講煎PAN 簡直想屎呀..............
supply 先係最正音呀!!!

無言

男爵府

BKXmas勳章

cindy618 發表於 16-11-29 15:33
係咩,講到咩?

我咪話我無追post,我只係解釋一般對“離題”呢兩個字嘅理解~

如果如你所講因為不支持而封,個(被安排)罪名應該係“不實”或“言論過火”~

男爵府

BKXmas勳章

cindy618 發表於 16-11-29 15:36
咁大嘅惡勢力

講兩講就當真,好似咁樣惡啲~

珍珠宮

國民生產總值:48915

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

cindy618 發表於 16-11-29 15:30
其實我已經無再加入討論,但剛剛收到通知封舖,話嚴重離題喎,唔通全部jm要加入捧pan post先得:un ...
會唔會係由發迫正唔正確, 變左支持同反對煎PAN討論呀

寶石宮

國民生產總值:264353

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

終極熊貓 發表於 16-11-29 15:39
我咪話我無追post,我只係解釋一般對“離題”呢兩個字嘅理解~

如果如你所講因為不支持而封,個(被安排) ...

okok

"不實" "言論過火"都安排唔到俾我 ,因為那是事實,同埋我無過火,我只係寫出事實,同打左隻公仔

男爵府

國民生產總值:5951

BKXmas勳章

cindy618 發表於 16-11-29 15:30
其實我已經無再加入討論,但剛剛收到通知封舖,話嚴重離題喎,唔通全部jm要加入捧pan post先得:un ...

送隻俾你呵返

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

teresayan07    發表於 16-11-29 17:02
FiFiMa    發表於 16-11-29 16:06
nieualma    發表於 16-11-29 15:52

水晶宮

angelacch 發表於 16-11-29 15:41

好煩呀

水晶宮

Bu-bie 發表於 16-11-29 15:44
送隻俾你呵返

哇,多謝夾盛惠,無禮貌都要講:唔要呀,退返俾你

FiFiMa    發表於 16-11-29 16:06

男爵府

BKXmas勳章

cindy618 發表於 16-11-29 15:43
okok

"不實" "言論過火"都安排唔到俾我 ,因為那是事實,同埋我無過火,我只係寫出事實,同打左 ...

佢都唔係話你,係講個post嘛,不過你係樓主,封你野都要通知聲你嘅~

男爵府

BKXmas勳章

angelacch 發表於 16-11-29 15:41

呢個似啲~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎