用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

產前產後 今日: 41|主題: 238922

政府醫院唐氏抽血唔合格,私家做T21合格,要唔要抽羊水?

大宅

國民生產總值:1958

BKXmas勳章

37歲高齡,第二胎,唐氏抽血唔合格,出去做T21合格,其實仲有無風險?要唔要再抽羊水?因為醫生話T21都係99.1%準確

大宅

國民生產總值:2979

BKXmas勳章

T 21已好準,政府得8成(聲稱,但懷疑有無8成咁多)其實看你想要咩,對於我,我無做t21,連醫院的唐氏期都唔要,因為無論bb如何,都唔會落佢,所以看你係咩類型媽咪,咪要咩檢查.我比人話過好多次痴線,但最緊要係自己知自己想點。(我係不育,係無可能中上帝就咁比左呢個bb我,所以我們唔會放棄,so far 阿仔結構pass晒,現在等佢足月出世

大宅

國民生產總值:1958

BKXmas勳章

回覆 KKEDU 的帖子

恭起哂你~

luismama    發表於 16-11-30 13:19

翡翠宮

國民生產總值:88617

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章

最緊要睇你有幾信T21.

大宅

國民生產總值:1101

BKXmas勳章

我同你個case 一樣, 醫生話可以睇埋結構點先再考慮抽唔抽, 如果一切正常, 我就 唔抽了.

別墅

國民生產總值:982

2017勳章 BKXmas勳章

T21準確性已經好高,如果醫生無特別要求你抽羊水驗,無謂冒險啦,此終抽羊水有流產風險。

男爵府

國民生產總值:7145

BKXmas勳章

回覆:政府醫院唐氏抽血唔合格,私家做T21合格,要唔要抽羊水?

我36 岩岩收到qe電話 話想同我講血報告 打返俾佢地又唔聽電話 我而家好驚呀 我係未應該出去驗t21

大宅

國民生產總值:2147

BKXmas勳章

dordorcat 發表於 16-12-2 18:03
我36 岩岩收到qe電話 話想同我講血報告 打返俾佢地又唔聽電話 我而家好驚呀 我係未應該出去驗t21

...

等你報喜呀

男爵府

國民生產總值:7145

BKXmas勳章

回覆:cometingliu 的帖子

我今日去左驗t21 希望冇問題啊

侯爵府

國民生產總值:22836

BKXmas勳章

gigicatb 發表於 16-11-29 15:47
37歲高齡,第二胎,唐氏抽血唔合格,出去做T21合格,其實仲有無風險?要唔要再抽羊水?因為醫生話T21都係99 ...

咁頸皮係幾多呀?

複式洋房

國民生產總值:353

BKXmas勳章

KKEDU 發表於 16-11-29 18:18
T 21已好準,政府得8成(聲稱,但懷疑有無8成咁多)其實看你想要咩,對於我,我無做t21,連醫院的唐氏期都唔 ...

好欣賞及佩服你
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎