用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 480|主題: 868770

邊度有茶包袋買?

大宅

國民生產總值:1960

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
今日去左megabox 12蚊店搵唔到????
個包裝係點咖?

thx all

珍珠宮

國民生產總值:38874

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

12蚊店有架喎

子爵府

國民生產總值:12671

回覆樓主:

日本城, aeon 都有

公爵府

國民生產總值:26635

動物勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas

hamasaki 發表於 16-11-29 15:50
今日去左megabox 12蚊店搵唔到????
個包裝係點咖?

類似呢尐咁上下....多數掛起架則邊位...

大宅

國民生產總值:1344

日本城都有呀

大宅

國民生產總值:3443

回覆樓主:

超市都有的。

大宅

國民生產總值:3960

$12店

水晶宮

國民生產總值:52455

2015xmas

回覆樓主:

$12店,雜貨舖都有。

伯爵府

國民生產總值:19982

部分759有

公爵府

國民生產總值:29278

BK Milk勳章

$12店

珍珠宮

國民生產總值:44057

回覆樓主:

家品店都有

洋房

國民生產總值:70

AEON12蚊店~

水晶宮

國民生產總值:67534

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 2015xmas

日本城

大宅

國民生產總值:1960

多謝哂禁多位, 我係日本城買左啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎