用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 22|主題: 57065

[淘寶] 京廣

大宅

國民生產總值:3722

我想問下最近有冇人用京廣?
21號集運寄 26到港 今日仲係留倉掃描 幾時先派送

王國熱話
結婚睇清邊個係朋友
懷孕中,唔知邊間食煙吹d二手煙過來,好...
住屋問題
可以比d意見我嗎?我多心定真的?

伯爵府

國民生產總值:16509

回覆樓主:

我20號付款,21號晚攬收,24號送到公司;26號又集多次,而家未有任何運單紀錄。

大宅

國民生產總值:3722

回覆樓主:

我已經打埋去京廣問,我諗真係好忙,話覆返電話俾我,一直都冇覆

伯爵府

國民生產總值:16509

lan01 發表於 16-11-29 16:45
我已經打埋去京廣問,我講真係好忙,話覆返電話俾我,一直都冇覆
...

而家仲係運港高峰期,唯有等……

大宅

國民生產總值:1588

回覆樓主:

京廣平時好快,試過第2日就送到來香港,最多都係第3日。

大宅

國民生產總值:4163

我11月23號寄,25日正午收到。我用立信集運,但佢用京廣運落嚟的。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎