用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1520|主題: 868814

CSL續約offer..抵嘛?  

大宅

國民生產總值:2991

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
1. $516 6+4g 送$7000 coupon (For買手機)
2. $316 6+4g 冇嘢送
3. $442 無限上網,都係冇嘢送...
唔識揀..唔知算唔算抵?

水晶宮

國民生產總值:50296

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

vivi.v 發表於 16-11-29 16:23
1. $516 6+4g 送$7000 coupon (For買手機)

好似一般

珍珠宮

國民生產總值:44141

24 months contract ??

珍珠宮

國民生產總值:44141

(1) 抵喎...減返7K...即225一個月有10G喎 !!

大宅

pbpk03845784 發表於 16-11-29 16:30

Yes

水晶宮

國民生產總值:53542

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

回覆:CSL續約offer..抵嘛?

我用緊 10 G 係 298 喎

數學是不完美事實的完美呈現

複式洋房

國民生產總值:382

唔買機只續約就唔抵啦!佢俾7000蚊你買手機,而家除左IPhone之外,有咩機要7000蚊?

wcpcelia    發表於 5 天前

別墅

國民生產總值:781

pbpk03845784 發表於 16-11-29 16:30

我用緊你第二果個,真心覺得貴

洋房

國民生產總值:70

好似貴貴地bor

男爵府

國民生產總值:8285

畀面勳章

貴 ! 我用緊 1010 自由 plan 冇約都係 $357 + $18 licence fee = $375, 6 G. 我等緊睇吓遲啲有乜優惠.

子爵府

國民生產總值:13840

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

除非買IPhone 㨂1底, 其他貴

珍珠宮

國民生產總值:30386

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆 vivi.v 的帖子

吓, 佢肯offer你10g送7000 coupon

大宅

uhtcl2006 發表於 16-11-29 16:47

放機放到幾錢㗎?

侯爵府

國民生產總值:24510

6+4g ---> 6 for 咩呀請問? 是否6G ?
我用緊 $316 果隻plan, 6G. 出年到contract 了....

大宅

國民生產總值:2884

hashtag影視迷勳章

$316 6+4g, 免2個月,出IP7完全冇優惠,12月尾到期,我都仲未肯續約,又冇新OFFER

別墅

國民生產總值:637

子爵府

國民生產總值:10964

回覆樓主:

我都就到期,佢d plan貴, 邊間上網ok又平d?

王國長老

國民生產總值:45510

好媽媽勳章 王國長老

uhtcl2006 發表於 16-11-29 16:47

你續family plan 乜價錢呢?我都用緊佢來年2月到期了,而家係4個numbers 包6000mins 同25G共用收月費$699,而家得20G咋?

大宅

Kittymummy 發表於 16-11-29 17:22
6+4g ---> 6 for 咩呀請問? 是否6G ?
我用緊 $316 果隻plan, 6G. 出年到contract 了....

6+4g = 10g

彩鑽殿

國民生產總值:745627

動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 2016夢想成真

我用梗279, 6g+4g, 送200超市, 你呢d plan 吾吸引哇
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎