用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 258|主題: 53429

有少少擔心

別墅

國民生產總值:655

BKXmas勳章

尋日7w6,去私家照心跳,但照唔到陰超都無,醫生仲話個size只有6w2,約左2星期再照,醫生有講最壞情況,想問咁情況係咪好大機會會無左?
不過照肚時我見到一點野係到閃,但醫生話唔係,呢胎係第二胎

大宅

國民生產總值:1885

BKXmas勳章

回覆樓主:

我果陣都睇唔到。。遲排卵。。。2星期再照多次啦~

我都好記得去盈健check...佢驗尿2次都睇唔到。。我眼都紅晒。。。佢叫我lunch 後再黎多次。。我自己屋企用萬寧牌都驗到。。。我拎埋去比佢睇。。。
最後先寫紙比我。。嚇死我

係後來去私家佢話應該係遲排卵。。正常8w...佢話得5w 左右。。都係叫我2星期後返去再照。。

大宅

國民生產總值:2750

BKXmas勳章

Amiyiu 發表於 16-11-29 16:24
尋日7w6,去私家照心跳,但照唔到陰超都無,醫生仲話個size只有6w2,約左2星期再照,醫生有講最壞情況,想 ...

咁又未必,始終週數咁細,比啲信心bb吧,祝福你

複式洋房

國民生產總值:301

BKXmas勳章

pigpig1223 發表於 16-11-29 16:36
我果陣都睇唔到。。遲排卵。。。2星期再照多次啦~

我都好記得去盈健check...佢驗尿2次都睇唔到。。我眼都 ...

我都系,遲排,上星期照出黎都少左weeks.
甘你最後2 weeks 後系咪照到啦?

公爵府

國民生產總值:29580

BKXmas勳章

等多兩個禮拜先,唔好自己嚇自己

大宅

國民生產總值:1351

BKXmas勳章

回覆樓主:

好多媽媽都會有咁既情況。唔好太擔心。休息多D。 食多D蛋白質既食物。會追得番。加油

翡翠宮

國民生產總值:94880

BKXmas勳章

無論結果係點,都系緣份喇,身體最重要

水晶宮

國民生產總值:67988

BKXmas勳章

胎兒仲細,遲D再照,唔好太擔心,醫生都系循例講下。加油吖。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎