用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 243|主題: 113300

買$100護膚品已經有$2700嘅效果?

大宅

國民生產總值:1902

BKXmas勳章

早排係唔係話有隻牌子既保濕面霜功效同$2700個d貴價野一樣既
有冇jm記得百幾蚊個隻係邊隻黎

王國熱話

別墅

國民生產總值:981

BKXmas勳章

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20161116/19835347

我都想知有冇保濕面霜好似 La Mer 咁夠滋潤但唔 lup

大宅

國民生產總值:1902

BKXmas勳章

llb 發表於 16-11-29 17:09
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20161116/19835347

我都想知有冇保濕面霜好似 La Mer 咁夠滋潤但 ...

我都係呀,但La Mer真係好貴

別墅

BKXmas勳章

回覆 snowv40 的帖子

係囉!仲要用 d harmful chemicals..

男爵府

國民生產總值:8612

BKXmas勳章

回覆:買$100護膚品已經有$2700嘅效果

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

國民生產總值:41624

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

-joanne 發表於 16-11-29 18:03

我係極乾肌 用過olay唔夠潤唔覺保到濕

男爵府

國民生產總值:6724

BKXmas勳章

我用過Olay, 麻麻地,仲會釋放出有害物質

別墅

BKXmas勳章

-joanne 發表於 16-11-29 18:03

睇完個報告有d想試estee Lauder, 唔知邊條line好?

洋房

國民生產總值:48

BKXmas勳章

Piglymeowbb 發表於 16-11-29 20:43
我用過Olay, 麻麻地,仲會釋放出有害物質

系喎。。我自己用過兩隻,有得簡都系會用返La Mer

大宅

國民生產總值:4689

BKXmas勳章

回覆樓主:

我用olay全臉爆瘡加暗粒

敏感時用cream de la mer會好快無事,所以幾貴都有一瓶看門口!

男爵府

BKXmas勳章

supermamabear 發表於 16-11-29 22:26
系喎。。我自己用過兩隻,有得簡都系會用返La Mer

我用過la mer,覺得太貴唔值,個人覺得雪花秀人蔘同Shiseido fs 潤D

大宅

國民生產總值:1236

BKXmas勳章

Piglymeowbb 發表於 16-11-29 22:41
我用過la mer,覺得太貴唔值,個人覺得雪花秀人蔘同Shiseido fs 潤D
我都覺得唔值,soft cream係潤有光潤,但其他牌子平一倍以上都有呢個效果

男爵府

BKXmas勳章

lovelywww 發表於 16-11-29 22:59
我都覺得唔值,soft cream係潤有光潤,但其他牌子平一倍以上都有呢個效果

我秋天用Estée Lauder 都幾好,不過呢排天氣再乾D,就唔夠。可能我太乾,面霜除左保濕,仲要潤

大宅

國民生產總值:1236

BKXmas勳章

Piglymeowbb 發表於 16-11-29 23:13
我秋天用Estée Lauder 都幾好,不過呢排天氣再乾D,就唔夠。可能我太乾,面霜除左保濕,仲要潤
...
你冬天用邊隻?

男爵府

BKXmas勳章

lovelywww 發表於 16-11-29 23:34
你冬天用邊隻?

我冬天用雪花秀或者Shiseido fs,潤D

水晶宮

國民生產總值:66471

2017勳章 BKXmas勳章 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

其實全部都係3。5分,咁已經話你知其實市面買到嘅所謂保濕產品都係大同小異差不多。表上面個堆產品每款入面十九幾樣添加劑,用完無變差已經算係咁

禁止訪問

國民生產總值:7564

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 BKXmas勳章

子爵府

國民生產總值:10942

BKXmas勳章

estee lauder 唔夠潤 , 今晚豪d, 用cle de peau night cream , 日本sample
過好,每一天!

男爵府

國民生產總值:7965

BKXmas勳章

牛軋糖 發表於 16-11-30 22:16
我記得係好似係蘋果動到見到過
佢都有提過好幾個唔同既brand~其實邊洗買幾千蚊架…保濕幾千,精 ...

Jm 有無推介?

男爵府

BKXmas勳章

牛軋糖 發表於 16-11-30 22:16
我記得係好似係蘋果動到見到過
佢都有提過好幾個唔同既brand~其實邊洗買幾千蚊架…保濕幾千,精 ...

講得啱,如果淨係保濕,唔洗用得咁貴。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎