黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供

用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

手機樂園 今日: 1|主題: 21789

[Android] 1月到期

大宅

國民生產總值:1293

而家有冇平的手机上網plan?

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

大宅

hoiyiuma 發表於 16-11-29 16:49
而家有冇平的手机上網plan?

hoiyiuma

別墅

國民生產總值:933

回覆 hoiyiuma 的帖子

Sun mobile,限速3G無限就88蚊加隧道費。要快啲又吾太貴就5GB用量就108加隧道費。

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
馬拉雞 發表於 16-12-3 21:09

Sun mobile,限速3G無限就88蚊加隧道費。要快啲又吾太貴就5GB用量就108加隧道費。 ...

108 边个台?

hoiyiuma

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
hoiyiuma 發表於 16-12-4 10:15
108 边个台?

Sun mobile, $108係較高速嘅plan,有5GB你用

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
馬拉雞 發表於 16-12-4 10:19
Sun mobile, $108係較高速嘅plan,有5GB你用

好用同快嗎?
hoiyiuma

大宅

好用同快嗎?
hoiyiuma

大宅

好用同快嗎?
hoiyiuma

大宅

好用同快嗎?
hoiyiuma

大宅

好用同快嗎?
hoiyiuma

大宅

好用同快嗎?
hoiyiuma

大宅

好用同快嗎?
hoiyiuma

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

速度流冇窒。

洋房

國民生產總值:71

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我身邊好似無咩人用太陽...

洋房

國民生產總值:52

發表於 昨天 10:38 |顯示全部帖子
平就難啲會夠快啦... SOSAD...

民房

國民生產總值:16

發表於 昨天 10:44 |顯示全部帖子
你想要平定快,幾錢度?我用開數字台任用3G, 100都吾洗
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎