用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 1|主題: 83661

無便便!!!

別墅

國民生產總值:860

BKXmas勳章

Bb一個月大全人奶,已經成個星期無便便同成日放啲勁臭既屁。雖然健康院話有屁放同有胃口會食奶就唔驚,但始終好擔心!我有幫佢按摩肚仔,仲可以做啲咩可以幫助排便呀?謝謝!

王國熱話
那年花開月正圓
靚vs近(小學),點揀好
生日發覺有個別朋友全無表示, 你會....
校巴姨姨為什麼要仇視我?

別墅

國民生產總值:724

BKXmas勳章

全人奶bb 無便便 或 勁多便都正常架,放心

大宅

國民生產總值:1094

BKXmas勳章

我個囝都係全人奶B, 之前係一日疴5次POO POO, 早兩星期開始, 四五日先一次, 又係有屁放, 但好臭..

由於之前試過我飲鮮奶, 佢就疴稀POO POO, 我就開始飲翻鮮奶...咁佢SO FAR 依兩日都一日一次...

有人話媽媽飲西梅汁, BB POO POO 稀POO POO, 或者你可以試下~~

別墅

BKXmas勳章

singingsong 發表於 16-11-30 12:19
全人奶bb 無便便 或 勁多便都正常架,放心

今日終於痾到啦!

別墅

BKXmas勳章

[email protected] 發表於 16-11-30 13:06
我個囝都係全人奶B, 之前係一日疴5次POO POO, 早兩星期開始, 四五日先一次, 又係有屁放, 但好臭..

由於之 ...

啲屁真係勁臭...
今日終於痾到,下次等我試下西梅汁先!thank you!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎