自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

rabbitzkt 發表於 16-11-29 18:02
回覆 melody228 的帖子

想問下你收件地址係咪住宅黎?

係呀!好好彩,我用咁多次DHL暫時都好有交帶。
請勿打招呼~

大宅

回覆樓主:

dhl我試過幾次係咁,不過係好耐之前訂iherb(嗰時仲未有順豐揀),咁我上網tracking見佢話派送中,咁我咪喺屋企等佢,又冇打嚟,又冇人㩒過門鐘(有人㩒鐘嘅話,我隻狗一定吠爆,叫我開門),再睇吓電腦,佢居然話我屋企冇人喎,真係火都嚟,咪打去cs問佢同事係咪去咗第二個空間,幾次都係咁囉

男爵府

domoney 發表於 16-11-29 20:02
dhl我試過幾次係咁,不過係好耐之前訂iherb(嗰時仲未有順豐揀),咁我上網tracking見佢話派送中,咁我咪喺屋 ...

總之貼錢買難受,如果一早知我會直接同書店講用順豐唔好用佢

男爵府

dhl我試過幾次係咁,不過係好耐之前訂iherb(嗰時仲未有順豐揀),咁我上網tracking見佢話派送中,咁我咪喺屋 ...

你打去cs佢只會幫返自己友,我話如果真係有入過去棟大廈咁我去一趟媽咪屋企管理處check cctv?佢好快答我好呀!

男爵府

redred1211 發表於 16-11-29 17:53
我成日訂,送順豐,自己去門市攞,無咩問題

以前我都係揀去順豐自取,今次真係中晒伏,已打去cs話之前嗰個無派扮有派,唯有delay去夜晚8-10點,結果d速遞員玩晒嘢,又話咩睇唔清楚地址要我講一次,咁啱我又唔係好記得個詳細地址慣左就咁行去,點知我正搵緊phonebook想講詳細地址佢又話唔駛喇...等左大半個鐘都無人黎,又再打去變另一個人聽話唔知我係邊個

男爵府

想問你講唔講得你的收件地址係邊區?

大宅

rabbitzkt 發表於 16-11-29 23:10
想問你講唔講得你的收件地址係邊區?

葵涌

首頁

尾頁

跳至