用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

嬰兒醫護 今日: 2|主題: 75205

求救,有媽媽試過咁嘅情況(有圖)

複式洋房

國民生產總值:254

有小朋友試過,因為 放咗學就變成咁, 跟住已經睇咗醫生啦 都仲係咁樣……

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
3歲女最近經常半夜醒、大喊
我仔二歲俾老師一投訴話打人,玩水。好...
bb成日伸懶腰
婆婆嫲嫲工人湊B係咪會多數會曳D?

子爵府

國民生產總值:12644

係咪天氣轉, 乾到身痕?

我細個一到秋天就痕, r到出紅點

男爵府

國民生產總值:7203

jackiepo 發表於 16-11-29 17:41
有小朋友試過,因為 放咗學就變成咁, 跟住已經睇咗醫生啦 都仲係咁樣……

...

似敏感睇咗西醫先啦

複式洋房

國民生產總值:254

MYSONPY 發表於 16-11-29 19:53
似敏感睇咗西醫先啦

睇咗西醫,但係而家全身同腳都係

別墅

國民生產總值:521

jackiepo 發表於 16-11-29 17:41

...

我個女都係咁2日之後開始退,我都帶佢睇下醫生,醫生話太乾燥引致濕疹,沖涼唔好咁熱既水。
搽左潤膚膏加早晚藥膏好番好多。

複式洋房

國民生產總值:158

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
生完之後試過兩次甘樣...未生之前未試過..快D睇醫生..未先越嚟越勁
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎