用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 5190|主題: 869716

做野做到好灰

複式洋房

國民生產總值:342

細公司,打雜,咩都做,老闆成日叫我寫d proposal但最后又無用,叫我寫廣告加圖放fb page,做完一輪又話唔洗放,成日都係甘,我覺得好打擊,好唔開心,做到好灰!又要扮唔care。可能係我能力不足達唔到佢要求,咩原因都好啦,真係灰爆,想喊想辭職

子爵府

國民生產總值:10447

可能見你得閒,比你打發下時間呢!

emt1314    發表於 16-11-29 18:40

大宅

國民生產總值:2974

回覆樓主:

我都用緊類似呢招對付緊一啲幫唔到手甚至幫倒忙嘅同事。。。

因為執佢手尾慘過自己做過,所以打發打發~

大宅

國民生產總值:1928

照樣有糧出咪得囉,理得佢用唔用

男爵府

國民生產總值:5758

你年紀係咪仲細?當磨練啦,做多一排吸收多d 經驗先走啦。

侯爵府

國民生產總值:21759

畀面勳章 2015xmas

回覆樓主:

冇所謂,或者佢諗到就叫你做,咁做左可能佢又覺得唔洗。好多老細都係咁,慢慢就習慣。咪當學多樣野囉。總之唔好要我專登開ot同佢做就得。有糧出話之佢。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎