用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 49|主題: 10887

蜜糖水

大宅

國民生產總值:1914

小朋友歲幾,最近轉天氣有幾聲乾咳,想問下可以飲蜜糖水潤下嗎?

男爵府

國民生產總值:6723

回覆樓主:

好似兩歲之後先好俾蜜糖,食下燉雪梨會唔會好d?

侯爵府

國民生產總值:22407

回覆樓主:

蜜糖最好大小小先食架

洋房

國民生產總值:81

好似係一歲後先可以食

https://www.youtube.com/watch?v=qHFUpCGVqMg

水晶宮

國民生產總值:54754

點解唔煲D清潤嘅湯水俾佢飲嘅?蜜糖水都係大少少先好飲

男爵府

國民生產總值:7998

乾咳煲蘋果水比佢潤下最好了。或者雪梨水都可以!

侯爵府

國民生產總值:24019

煲D雪梨水比佢飲囖,蜜糖最好大個少少先食~

洋房

國民生產總值:47

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
健康院兒科醫生話一歲可以食蜜糖

複式洋房

國民生產總值:121

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
燉洋蔥水係最好, 非常止咳, 蜜糖水遲啲先!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎