用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 28|主題: 57052

[淘寶] 對順x集運極失望!!!

伯爵府

國民生產總值:15941

先前順x唔發貨!一直呆等!好在jm教我打上去香港cs。叫做有人跟下!星期日打左話跟,星期一再打先知唔見左件貨!講好左出左d有嘅貨!今日都係未肯發貨!再打過去,又話會跟,又話會有倉嘅人打俾我!到最後都係無聲氣!貨款已到期過左數,但貨就無收過!!!!!
可以點做????

王國熱話
21個月大得20磅
5歲女乜都唔願食
驢奶???
終於肯食多左嘢啦

男爵府

國民生產總值:9301

死啦!我同你一樣情況!21號合并但係到今日都未出庫,又係話搵到嘅發咗先但其實未郁過!想知可以點做x2!

複式洋房

國民生產總值:300

Rocanbaby 發表於 16-11-29 18:38
先前順x唔發貨!一直呆等!好在jm教我打上去香港cs。叫做有人跟下!星期日打左話跟,星期一再打先知唔見左件貨 ...

咩解救咁耐都未到~仲搵唔到 咩集運黎--

大宅

國民生產總值:3188

我同你一樣情況!23號合并但係到今日都未出庫,又係話搵到嘅發咗先但其實未郁過!想知可以點做

子爵府

國民生產總值:10241

我18號合併,今日都未出貨

複式洋房

國民生產總值:286

回覆樓主:

28號早上合併,29號收到了。
12定13號有2份件俾順豐退回(無原因),但得1份有顯示退回。我都覺今年順豐集運好亂。

別墅

國民生產總值:933

岩岩合併完,聽你地甘講我好驚 (emoji)(emoji)

伯爵府

bobo3567 發表於 16-12-1 02:13
岩岩合併完,聽你地甘講我好驚 (emoji)(emoji)

而家合拼嘅反而無問題!我有一份24号合拼,26号已攞左!遲黎先上岸,咁先慶吖嘛

伯爵府

cocoto313 發表於 16-12-1 01:51
28號早上合併,29號收到了。
12定13號有2份件俾順豐退回(無原因),但得1份有顯示退回。我都覺今年順豐集 ...

亂到死!我估因為佢地今次首kg減半,多左人幫襯佢!

伯爵府

etoile 發表於 16-11-29 21:53
死啦!我同你一樣情況!21號合并但係到今日都未出庫,又係話搵到嘅發咗先但其實未郁過!想知可以點做x2! ...

日日打去cs投訴! 另外係淘宝度同順豐cs 直接旺旺佢!兩邊一齊做!
我係喺旺旺度知佢地唔見左份件!即時打去香港呢邊cs再投訴!當然又佢hea我話會跟!但唔好放棄,日日打去cs追!終於叫到追到佢地出貨!但神奇地又話齊晒無唔見貨!!!但而家重未收到!知道已去左深圳等清關,希望今日收到啦!真係好攰!!

伯爵府

回覆樓主:

今日終於收到貨!但亦有小插曲
明明揀左送上寫字樓!一直都係直接送上黎!因為大公司,一定有人收件!今次居然打去我手提,咁啱無聽,佢居然話因我無聽所以唔送貨?!打返俾佢,佢話你無聽所以無攞件貨出黎?!叫我自己去門市攞!!!如果唔係又遲一日我送!!激死,有無咁差呀!
擺明今次係速遞唔想送!因為佢嗰門市行過黎我公司快過搭車!!!見件重件就咁擺係門口!!
今次對順豐好失望!!!!

男爵府

國民生產總值:9301

Rocanbaby 發表於 16-12-1 08:05
日日打去cs投訴! 另外係淘宝度同順豐cs 直接旺旺佢!兩邊一齊做!
我係喺旺旺度知佢地唔見左份件!即時打去香 ...
我今日都收齊貨!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎