用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工
5月媽媽們幾時用肚紋膏??

民房

國民生產總值:13

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我岩岩買但未知幾時開始用好~
大家又買左邊隻呢?

王國熱話

大宅

國民生產總值:3247

Webbtsang 發表於 16-11-29 18:50
我岩岩買但未知幾時開始用好~
大家又買左邊隻呢?

我13週開始用

民房

yoyocandy 發表於 16-11-29 21:49
我13週開始用

Thank you(emoji)(emoji)
咁我都開始茶先

民房

國民生產總值:10

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
一知道有左, 第5週就用LA, 用緊beyorg, 要買3支油, 佢會幫你撈埋一支, 可以用曬成個孕期。

民房

soyin927 發表於 16-11-30 15:43
一知道有左, 第5週就用LA, 用緊beyorg, 要買3支油, 佢會幫你撈埋一支, 可以用曬成個孕期。 ...

嘩!原來咁早要開始用喇~
我仲岩岩先開始(emoji)(emoji)
咁你講個隻好用麻?
我買左Clarixx

回覆 Webbtsang 的帖子

Hello Webbtsang,其實依家已經可以開始用肚紋膏架啦。媽媽可以因應返自己皮膚性質去選取含維他命E嘅潤膚膏/孕婦專用肚紋膏,另外橄欖油﹑椰子油等都可以架,每日輕輕按摩都可以對預防肚紋有幫助。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎