用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 48|主題: 117445

[台灣] 臨急臨忙去台灣

別墅

國民生產總值:749

突然聖誕有假,但機票同酒店都好難book!各位有咩方法可以book到平少少既酒店?(emoji)(emoji)

王國熱話
離婚後的世界
有冇JM好似我咁好想出軌?
一年前...
Girl\'s Talk

版主

國民生產總值:97298

動物勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

一三一四 發表於 16-11-29 18:57
突然聖誕有假,但機票同酒店都好難book!各位有咩方法可以book到平少少既酒店?(emoji)(emoji)
...

機票去skyscanner夾價,我果時臨急買長榮。
酒店貴就吼下airbnb搏一舖

翡翠宮

國民生產總值:83714

...

花華 飯店2000台幣一晚

大宅

國民生產總值:3300

...

睇下套票,我試過復活節前2星期先決定去,最後永安買套票,凌晨五點機去,夜晚11:00先回。2大1小12999元。4日3夜。住FX hotel , 包早餐的。

別墅

國民生產總值:749

睇左好多都full了!因為我地五個大人,所以一定要近捷運,如果唔係下下要打兩架的都幾煩!
謝謝大家幫忙

翡翠宮

一三一四 發表於 16-11-29 22:58
睇左好多都full了!因為我地五個大人,所以一定要近捷運,如果唔係下下要打兩架的都幾煩!
謝謝大家幫忙:ba ...

花華飯店在台北站附近,超方便。
但裝修就舊,但就超平。三人房2000台幣一晚

大宅

國民生產總值:1250

12312 發表於 16-11-29 23:01
花華飯店在台北站附近,超方便。
但裝修就舊,但就超平。三人房2000台幣一晚...
我 2004 年住個間 Love Hotel, 12年前 NT$1000, 前幾個月路過, 仲係 NT$1000.

翡翠宮

TopKind 發表於 16-11-29 23:39
我 2004 年住個間 Love Hotel, 12年前 NT$1000, 前幾個月路過, 仲係 NT$1000.

咁似=情女酒店
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎