用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 7|主題: 59910

[淘寶] 【集運黑店】匯購八方

洋房

國民生產總值:35

BKXmas勳章

美國國際件
8號運到依家,完全無聲氣
第一個星期問佢答:過幾日到
過左七日再問佢:過幾日到確認上左飛機
前幾日問佢:問緊航空公司,有消息搵你

客服問佢野永遠追問佢幾次先會答你一次,一係就唔能應你

淘寶方面好多巴打都話會唔見野/執錯貨,兩星期先出到單等等之類問題
總知,你想你件貨運成個月/唔見,就用匯購八方啦

王國熱話
蘆荀點解咁多渣?
第一次整Jenny曲奇
媽媽咪又一新菜式 - 鯪魚釀豆腐
元綠冷辣冷面

侯爵府

國民生產總值:20036

BKXmas勳章

回覆 純情小城 的帖子

我一直在淘寳買嘢都係用佢, 好彩未曾發生任何事。
就算今年双11買嘅嘢, 我在11月17日落order運來香港, 11月18日下午已經有得攞。

公爵府

國民生產總值:29490

BKXmas勳章

純情小城 發表於 16-11-29 21:14
美國國際件

我都用過無數次,又快又唔呃秤,仲算平

別墅

國民生產總值:508

BKXmas勳章

美國國際件

咩飛機飛咁耐仲未到~

別墅

國民生產總值:818

BKXmas勳章

呢間真係清袋了

大宅

國民生產總值:2390

BKXmas勳章

回覆樓主:

我用咗兩三年冇問題喎...每次都好順利

男爵府

國民生產總值:9435

BKXmas勳章

美國就唔知,但淘野一路都覺得無咩問題, 就係唔算平, 體積重又收得嚴謹左, 最近已好少用了

洋房

BKXmas勳章

我仲未收到...唉
可唔可以報警呢

大宅

國民生產總值:3113

BKXmas勳章

純情小城 發表於 16-12-5 12:53
我仲未收到...唉
可唔可以報警呢

如果美國有簽收記錄,可再等等。我見另一個論壇話要成個月先到。你仲有機會拎返

大宅

國民生產總值:2351

BKXmas勳章

回覆樓主:

美國我未試過 ,不過我久不久由日本寄香港, 試過三間唔同集運 ,都差不多要兩個星期,toplink 就個半星期, 今次雙11 佢啲comment的確麻麻, 我自己好彩都叫做齊貨搞掂, 但好多姊妹話佢十問九唔應, 唔知搞乜

大宅

國民生產總值:2351

BKXmas勳章

回覆樓主:

所以雖然我冇乜損失, 但暫時都唔會用佢住, 睇定啲先說

子爵府

國民生產總值:14306

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

我有件貨送去美國集運倉。Ups有晒簽收,成個星期有多未入倉又未有人回覆,點算好,help

大宅

BKXmas勳章

Keithmama 發表於 16-12-5 14:23
美國我未試過 ,不過我久不久由日本寄香港, 試過三間唔同集運 ,都差不多要兩個星期,toplink 就個半星期 ...

反而雙十一用佢淘寶集運完全冇問題,美國已經係黑五前幾星期買,都出事

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

美國國際件

你份件有消息未來呀?有咩方法搵到佢哋呀

大宅

國民生產總值:1114

BKXmas勳章

我都驚中招, 5號簽收o既貨都未update, 而家仲一句話19/12開始唔做國際轉運, 希望佢快d整理已經簽收咗啲貨啦....

子爵府

國民生產總值:13176

BKXmas勳章

我之前訂貨
入左倉成2個星期已經簽收左都話未入倉
追足成3星期又話已經到左香港但未清關
之後再追個幾星期上埋佢地公司嘈
仲要隔多幾日先話唔見左我件貨
次次d 貨都要追幾次先覆
有個女人次次話轉頭覆又冇晒影
價錢又唔係最平
我只係用過幾次
次次都係幾件貨
每次總有1-2件重量總係超過0.1 而要收多1磅
依家唔見埋我件貨
永不錄用
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

洋房

BKXmas勳章

身邊有朋友用緊都叫佢地轉
垃圾不如

大宅

BKXmas勳章

pingu529 發表於 16-12-8 09:17
我都驚中招, 5號簽收o既貨都未update, 而家仲一句話19/12開始唔做國際轉運, 希望佢快d整理已經簽收咗啲貨啦 ...

早就應該唔好做啦!

子爵府

死啦,咁我件美國貨咪涷過水有冇得賠償㗎

洋房

BKXmas勳章

自己睇
匯購八方前身係愛掏集運
愛掏集運有幾.出名.自已google
執笠前轉唔比用到付
今次玩番相同既野?
入晒電子錢包,仇都無得報

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎