用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4731|主題: 868759

【驚爆】陳女婿被爆床照 Joie反被指是小三

男爵府

國民生產總值:8181

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
【驚爆】陳女婿被爆床照 Joie反被指是小三
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20161129/bkn-20161129164159345-1129_00862_001.html
【on.cc 東網專訊】陳曼娜女兒Joie與老公Dicky結婚才七天,想不到風波卻一浪接一浪。今日內地網站《全明星探》爆料,指Dicky的中招之說並不合理,更大晒該名內地女大學生金若希與Dicky的多張合照,當中除了有Dicky出席對方畢業典禮的親密照片外,更有床照。照片所見,金若希與Dicky拍攝床照時雖然有着衫,但觀乎二人的表情,理應是熱戀中的情侶,而主持晒出多張相關照片後,更問了一句:「這是中招了嗎?」

之後,該網站播出金若希的訪問,她邊哭邊接受訪問,內容大致如下:「我三年前跟他開始交往,是好朋友告訴我才知道他結婚,我完全不相信!我看了好多遍才相信,我都不知道有這樣一個女人存在。我是一個對感情有潔癖的人,這真的很惡心,我是不接受的,他也很清楚的,我見到別人做小三,也會罵一、兩句說是有報應的,他把我放到這田地,我真的很尷尬。是她(指Joie)搶了我的男朋友,她是小三,她才是第三者!我真的覺得很惡心。」

以前呢d情節睇戲先有

複式洋房

國民生產總值:135

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

呢排d娛樂新聞真係好精彩,好好睇。

961123    發表於 3 天前
wcpcelia    發表於 3 天前
pomanlife    發表於 3 天前

複式洋房

國民生產總值:330

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
甘可能賤男一個,兩個女人都唔知對方存在。

子爵府

國民生產總值:10332

好可能玩大學妹妹仔,識到娜姐個有$女之後梗係唔放過,结左婚先,又可以踏2船,1個H k,1個內地,以為可暪天過海

大宅

國民生產總值:1058

果然娛樂圈,精彩...

別墅

國民生產總值:771

條女擺明有心玩野

子爵府

國民生產總值:12408

可能同第三者結婚呢!

男爵府

國民生產總值:8624

點解北方佳麗咁鍾意影床照留念?

點解有個網會爆會跟進呢單嘢呢?

好難唔聯想得到有人專登爆比傳媒知囉!

查實對新婚夫婦都唔係娛樂圈人,
要偷拍要跟都怕會跟錯人點錯相,
真係有八卦值咩?

邊個係第三者都好
人地既已成婚
放手,放過自己喇,仲咁後生!

子爵府

國民生產總值:14543

嘩,個大陸女人擺明有心玩野搏見報出位,等下一隻金亀出現,或者再屈多d 掩口費,手段厲害。

男爵府

國民生產總值:9854

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 畀面勳章

無論邊個係第三者, 又或者兩個女方都唔知對方存在都好, 最大責任都係個男人。同埋個位女士知道人地都結左婚, 出黎講同人地一齊左三年其實都不懷好意, 假設佢真係有左BB另計, 但有冇BB同係唔係真係拍左咁耐拖, 都冇證據。重點係個男人真心唔係好人。
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

別墅

國民生產總值:827

summertown 發表於 16-11-30 10:23

我都係咁諗

象牙宮

國民生產總值:239515

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

國民生產總值:173963

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

掟煲費要加碼
你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

國民生產總值:14720

依家小三都學歷好高.

子爵府

國民生產總值:14720

點解祖國女人咁鐘意影床照???

侯爵府

國民生產總值:21364

peonica 發表於 16-11-30 11:44
嘩,個大陸女人擺明有心玩野搏見報出位,等下一隻金亀出現,或者再屈多d 掩口費,手段厲害。
...

個男衰d多,牛唔飲水…
又唔好一見人係大陸人就一定係佢衰

侯爵府

國民生產總值:24649

動物勳章 育兒性格勳章 睛靈勳章

引用:點解北方佳麗咁鍾意影床照留念?點解有個網

原帖由 summertown 於 16-11-30 發表

查實對新婚夫婦都唔係娛樂圈人,
要偷拍要跟都怕會跟錯人點錯相,
真係有八卦值咩?
👆對新人唔係娛樂圈,潮外母係嘛!話時話呀外母有無請塵毫嚟飲?!

男爵府

國民生產總值:5065

引用:無論邊個係第三者, 又或者兩個女方都唔知對

原帖由 Tingche 於 16-11-30 發表
無論邊個係第三者, 又或者兩個女方都唔知對方存在都好, 最大責任都係個男人。同埋個Joie 知道人地都結左婚, ...
joie係陳曼娜個女wor

男爵府

國民生產總值:5065

引用:點解北方佳麗咁鍾意影床照留念?點解有個網

原帖由 summertown 於 16-11-30 發表

全明星探係大陸好出名嘅狗仔團隊,係有人係微博pm佢地爆料叫佢地跟個dicky

子爵府

國民生產總值:14091

育兒性格勳章 畀面勳章

chocolatebean 發表於 16-11-30 08:55
好可能玩大學妹妹仔,識到娜姐個有$女之後梗係唔放過,结左婚先,又可以踏2船,1個H k,1個內地,以為可暪 ...
agree
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎