用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 43|主題: 112395

日日用 ss shiny 無線捲髮器

別墅

國民生產總值:546

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
大家有冇日日用ss shiny 無線捲髮器?如何差電可以省時一點呢?

王國熱話
不定期更新市場分析/股票/新股介紹 **(updat...
家庭收入40K,有一個小朋友,要供樓,學費...
收期權金
想停FⅩD The one

大宅

國民生產總值:4378

夢非夢 發表於 16-11-29 22:26
大家有冇日日用ss shiny 無線捲髮器?如何差電可以省時一點呢?

呢個野我完全用唔到,卷極都冇效果jm係卷內彎?

大宅

夢非夢 發表於 16-11-29 22:26

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Suki_zuky 發表於 16-11-29 23:48

我捲內彎好ok喎,差足電後,開機預熱兩分鐘,用180度

sindyky    發表於 3 天前

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
夢非夢 發表於 16-11-30 06:54
我捲內彎好ok喎,差足電後,開機預熱兩分鐘,用180度

原來要預熱架我冇預熱,請問你叉電要幾耐

別墅

Suki_zuky 發表於 16-12-1 09:19
原來要預熱架我冇預熱,請問你叉電要幾耐

唔知點解我買嗰盒冇兩腳插頭,我用蘋果嘅插頭,好似要差個幾兩個鐘,感覺好耐⋯

我又試用行動電源,好似快少少

大宅

國民生產總值:1537

一啲都唔好用
差又差得耐
用又用得快

熱都唔熱下

大宅

國民生產總值:1025

回覆樓主:

雖然差電耐小小,因之前用v牌嘅髲卷,好熱,成日辣到條頸,所以覺得哩支好用

大宅

夢非夢 發表於 16-12-1 11:40
唔知點解我買嗰盒冇兩腳插頭,我用蘋果嘅插頭,好似要差個幾兩個鐘,感覺好耐⋯

我又試用行動電源,好似 ...

我都因為叉電問題所以一直擺埋左冇用,平時返工邊有咁多時間叉電,所以我次次用都覺得唔熱,又完全冇效用

其實可唔可以插住黎用?定一定要叉滿?

我有2腳插頭丫,我fb 買嘅

大宅

funfunfunzz 發表於 16-12-1 11:57
一啲都唔好用
差又差得耐
用又用得快

我感覺同你一樣

別墅

Suki_zuky 發表於 16-12-1 17:54
我都因為叉電問題所以一直擺埋左冇用,平時返工邊有咁多時間叉電,所以我次次用都覺得唔熱,又完全冇效用: ...

一定要差滿電,即由紅燈轉藍燈才可以用

插住電用係唔得嘅

我晩飯時間差電,朝早用

男爵府

國民生產總值:5481

夢非夢 發表於 16-12-1 11:40

我又試用行動電源,好似 ...

跟機應有個兩腳插頭,叉電勁快,我用佢黎叉埋電話,好快。

大宅

夢非夢 發表於 16-12-1 18:36
一定要差滿電,即由紅燈轉藍燈才可以用

插住電用係唔得嘅

原來可以叉過夜,我仲諗住會唔安全⋯多謝你教曉我,我買左返黎真係冇用過,不過佢咁樣真係好唔方便

別墅

Suki_zuky 發表於 16-12-1 23:22
原來可以叉過夜,我仲諗住會唔安全⋯多謝你教曉我,我買左返黎真係冇用過,不過佢咁樣真係好唔 ...

我冇差過夜呀,瞓覺前差滿電㗎喇,跟著掹咗條線,第二朝用

大宅

發表於 前天 00:15 |顯示全部帖子
夢非夢 發表於 16-12-1 23:31
我冇差過夜呀,瞓覺前差滿電㗎喇,跟著掹咗條線,第二朝用

明曬⋯等我都試下先。

子爵府

國民生產總值:11116

發表於 前天 09:09 |顯示全部帖子
jy0022 發表於 16-12-1 20:59
跟機應有個兩腳插頭,叉電勁快,我用佢黎叉埋電話,好快。

我部跟機冇2腳插,會唔會係淘寶貨

男爵府

國民生產總值:5814

發表於 前天 12:44 |顯示全部帖子
你地講到真係幾吾好用甘喎

大宅

國民生產總值:1537

發表於 前天 17:11 |顯示全部帖子
Queenia531 發表於 16-12-2 12:44
你地講到真係幾吾好用甘喎
我個人感想真係唔好用
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎