用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

心聲留言 今日: 42|主題: 14596

唔開心....

複式洋房

國民生產總值:348

感覺好差....

都唔知係咪我有問題...成日得一個人。

王國熱話
【活動結束】國王送你法國BABYZEN YOYO+ 全套...
【活動結束】國王請你睇《‬麥兜‧飯寶...
【活動結束】國王送你VICHY火山礦物溫泉水...
【活動結束】國王送你《魯賓遜漂流記3D》...

洋房

國民生產總值:63

咩事

複式洋房

Doraaau 發表於 16-11-30 17:35
咩事

無乜特別...感情問題吧。

多謝關心

大宅

國民生產總值:1932

一個人又如何? 不代表世界末日 !

感情隨緣,冇女都可以生存 ,在你眼中好似冇女唔得 !

還有很多有意義既事,難道活著只愛女?

不妨擴闊生活圈子 ,多參加社區有意義活動 ,減輕"恨女"心理障礙。

只要懂得善用時間及調節自己 ,一個人並不孤單的。 

複式洋房

cedarcone 發表於 16-11-30 19:29
一個人又如何? 不代表世界末日 !

感情隨緣,冇女都可以生存 ,在你眼中好似冇女唔得 !

當既婚姻有問題時, 暫時做唔到好似你先說的....
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎