自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

sionmisa 發表於 16-11-30 09:29
回覆 chichiho 的帖子

民生..我女去到喎, 重要男童軍帶入去....無封廁呀

幾年前冇得去,叫我帶住小朋友行落山去商場找廁所!

大宅

andyman 發表於 16-11-30 07:45
皆因太多不負責任的父母. 攪到人地個廁所烏煙瘴氣.衰過公廁.

其實幼稚園的廁所沒有門的,很open,我覺得去interview的家長不會搞到烏煙瘴氣( 點都扮下嘢),就算如此学校只是應該找個EE看住廁所,不應該封羅。

男爵府

咁又點, 大把人扑埋去讀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

咁唔係 interview 時, 呢d 學校既學生係咪去廁所去得好乾淨, 一滴不漏?

珍珠宮

減齡達人勳章

yukilovepp 發表於 16-11-30 10:06
就算有不負責任的人攪到個廁所烏煙瘴氣都無理由要封廁

1個唔啱,冇理由罰哂全部!

廁所門可以貼住如發現弄污廁所不顧而去,會取消入學資格,可以揾一個EE看住廁所,每個人出來後望一望廁格,應該有很好阻嚇作用。

大宅

同問..點解?

大宅

認識瑞士牛牛第一回

回覆 chichiho 的帖子

行落去搵TOILET 都幾大穫, 一定遲到唔駛IN啦,依家投訢文化太勁, 好多學校都有改善 ~

珍珠宮

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

大人見工都冇咁harsh啦,痴線

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:babymamaloveyou 的帖子

男爵府

我去到元朗肖珍門口排隊面試時距先講,好彩我仔夠大個仔戒咗片當時大家都冇肚痛,否則真系去其他廁所路上瀨咗就死得
.
.
不随便評價他人,是一种修養。而不活在別人的評價裡,是一种修行。

.
.

大宅

回覆樓主:

我間間面試都會同小朋友去左厠所先去,基本上2個鍾內in完都無問題,不過如果等等下要去大,甘就好大獲。小朋友忍唔到好耐

首頁

尾頁

跳至