用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 650|主題: 243131

估唔到贈品送既指甲油都咁好用!!!

複式洋房

國民生產總值:234

岩岩行開sasa,見到買dejavu眼線液就送指甲油既promote…
聽講支眼線液係用暖水就卸得到,啱我呢啲懶人用!!!
再加埋價錢又平,指甲油色仲要係我最鍾意既酒紅色…
一時忍唔到手,敗左家xd
點知佢隻色真係好鬼正靚!!!
好岩黎緊既聖誕節用!!!

王國熱話
斷斷續續出風癩,點解夜晚瞓著仲出多啲...
濾水器,邊個好?
經常流鼻血,煲咩飲可以醫治?
箍牙一問

大宅

國民生產總值:4982

回覆 Mamamarilyn 的帖子

幾錢呀?唔該

子爵府

國民生產總值:10524

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

大宅

國民生產總值:2603

我上星期先買左咋(emoji),都未有指甲油送

侯爵府

國民生產總值:20211

支眼線筆會不會化開? 好用嗎? 幾錢支?

洋房

國民生產總值:90

抵喎~~
隻色好似真係幾靚!!

wcpcelia    發表於 7 天前

翡翠宮

國民生產總值:93054

動物勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2015xmas

複式洋房

funfun 發表於 16-11-29 23:47

幾錢呀?唔該
98蚊咋!!!真係好抵!!!

複式洋房

cdn 發表於 16-11-30 09:21
我上星期先買左咋(emoji),都未有指甲油送
我都係咁岩見到先買咋...又平又好用...正!

複式洋房

jllulu 發表於 16-11-30 12:41
支眼線筆會不會化開? 好用嗎? 幾錢支?
個眼線液都好用呀…冇咩溶,同埋好好畫…你可以買支試試!!!我尼一set都唔洗100蚊...

jllulu    發表於 5 天前

複式洋房

manwym 發表於 16-11-30 13:45
抵喎~~
隻色好似真係幾靚!!
係呢xd 我都冇諗過...個色出尼既效果咁靚,個掃又好掃!!!
所以我先話抵之嘛!!!

民房

國民生產總值:30

一次過咁樣要幾錢呀?
想問支眼線液會唔會好易溶,因為我係大油眼,用親eyeliner都好易溶...
一路都想搵枝唔會咁易甩既eyeliner都搵唔到

水晶宮

國民生產總值:50991

動物勳章

回覆:估唔到贈品送既指甲油都咁好用!!!

大宅

國民生產總值:4982

唔該曬

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
jessiia 發表於 16-11-30 17:44
一次過咁樣要幾錢呀?
想問支眼線液會唔會好易溶,因為我係大油眼,用親eyeliner都好易溶...
一路都想搵枝 ...

買eyeliner再送指甲油咁樣一套先$98…枝甲油仲要係made in japan..好抵!!!
我都算係油眼,但都冇咩點溶,同埋畫得好順手…

複式洋房

回覆 funfun 的帖子

唔洗
好野當然要分享比咁多位JM嫁啦

大宅

國民生產總值:2507

only wine red colour?

珍珠宮

國民生產總值:44905

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

呢個牌子成日有set裝, 我上次又係去sasa買, 眼線+mascara既set都有幾款, 個姐姐仲幫我揀款最平既, 抵讚

洋房

國民生產總值:40

隻色真係好靚…
唔洗一百蚊有兩樣野又真係幾平…等我搵日又去睇睇先…

子爵府

國民生產總值:12918

認識瑞士牛牛第二回 2016夢想成真 貓狗褓姆 2015xmas 畀面勳章

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎