用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 6308|主題: 869928

請問如果面試失敗,冇K1收可點做?

大宅

國民生產總值:4982

請問如果2歲仔面試失敗,冇K1收可點做?見左7間有後備,有唔收.油尖旺區

複式洋房

國民生產總值:472

回覆樓主:

見咗幾多間?

別墅

國民生產總值:855

邊區?幾大?

搵d冷門d學校應該得

子爵府

國民生產總值:10931

引用:請問如果2歲仔面試失敗,冇K1收可點做?

原帖由 mloved0210 於 16-11-30 發表
請問如果2歲仔面試失敗,冇K1收可點做?
1月左右,教育局就會有個表,顯示各區學位既情況,如果真係無問收,到時可以上教育局網睇下邊間學校仲有位,打去學校問下,學校會安排小朋友再面試

wcpcelia    發表於 16-11-30 14:41

大宅

國民生產總值:4982

natural19985 發表於 16-11-30 01:41
1月左右,教育局就會有個表,顯示各區學位既情況,如果真係無問收,到時可以上教育局網睇下邊間學校仲有位 ...

唔該曬

侯爵府

國民生產總值:22699

動物勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

放心, 到咗真正註冊日, 好多家長會放番 d 位出黎

到時後備位好大機會有 call

侯爵府

國民生產總值:22909

回覆樓主:

我仔都係人地係聖誕前放位出嚟先有一個offer;之後註冊前再有收到一個call waiting;到4月以家讀緊嗰間先打嚟
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎