用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 9|主題: 23620

BB幾㒁月大開始需要吸鼻涕?

洋房

國民生產總值:67

BB幾㒁月大開始需要吸鼻涕?是有需要時吸,或是日常都要?

男爵府

國民生產總值:8030

我未試過同bb吸鼻涕,日常都無。係感冒時先會。

別墅

國民生產總值:571

點解要吸鼻涕?邊個講架?

子爵府

國民生產總值:12123

阿仔2個月大, 仲未試過同佢吸過

侯爵府

國民生產總值:24061

講真,我都未試過幫BB吸~

洋房

國民生產總值:67

KeoDes 發表於 16-11-30 06:13

BB 發出"豬鼻聲",應該有鼻涕。BB得2個月,都唔知點好.之前在外國網站睇過話可以吸鼻涕,但佢地冇寫detail.

複式洋房

國民生產總值:316

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
KeoDes 發表於 16-11-30 06:13

我b未夠一個月個鼻已經幾乎憶d鼻屎鼻涕塞住。尋日睇醫生吸左一次,今日個鼻又有。試過幫佢吸,但佢好掙扎,最後慢慢撩左出黎。唔知係咪我感冒傳染左比佢

複式洋房

國民生產總值:302

我由bb兩個月開始到而家四個月日日噴鹽水吸

複式洋房

國民生產總值:402

回覆樓主:

兩個月左右試過吸唔到,而家三個半月,早兩日訓訓下有鼻寒,而且係鼻塞果種一吸就吸左兩舊出黎。我想問鹽水係邊買?

複式洋房

回覆樓主:

兩個月左右試過吸唔到,而家三個半月,早兩日訓訓下有鼻寒,而且係鼻塞果種一吸就吸左兩舊出黎。我想問鹽水係邊買?

複式洋房

ABCDin 發表於 16-12-4 12:03

複式洋房

複式洋房

複式洋房

洋房

國民生產總值:90

siubobo1002 發表於 16-12-4 10:26
我b未夠一個月個鼻已經幾乎憶d鼻屎鼻涕塞住。尋日睇醫生吸左一次,今日個鼻又有。試過幫佢吸,但佢好掙扎 ...

噴完鹽水先吸易吸d,去有藥劑師的地方問下,要用BB專用果種

洋房

國民生產總值:90

siubobo1002 發表於 16-12-4 10:26
我b未夠一個月個鼻已經幾乎憶d鼻屎鼻涕塞住。尋日睇醫生吸左一次,今日個鼻又有。試過幫佢吸,但佢好掙扎 ...

噴完鹽水先吸易吸d,去有藥劑師的地方問下,要用BB專用果種

別墅

國民生產總值:699

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
日常都要吸?定係傷風有鼻涕時先?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎