親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

cattz288 發表於 17-5-11 07:50
我係包車呀!

你包邊個會係行highway,我係新機場出的

大宅

cattz288 發表於 16-12-26 17:52
喺另一forum介紹, 由pty去新機場, 私家車1200b! 原來全程highway, 真係1.5hrs搞掂! 但由t21入芭因為太塞車, ...
我想要由芭提亞去曼谷包車資料, 有無人SHARE比我?!

大宅

chris_4539 發表於 17-1-6 14:54
包車推介, P.T.Taxi Service Pattaya, 私家車, 新機場>pattaya (1000baht), 回程pattaya>airport

有一日 ...
pls pm me.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yukilampuishan 發表於 17-5-11 16:59
我想要由芭提亞去曼谷包車資料, 有無人SHARE比我?!

pm左你, 格下價

放下自在

洋房

回覆樓主:

我都想要包車司機電話號碼,謝謝!

大宅

包車推介, P.T.Taxi Service Pattaya, 私家車, 新機場>pattaya (1000baht), 回程pattaya>airport

有一日 ...

想要資料,thx

大宅

回覆樓主:

我都想要資料, 可pm我嗎?謝謝

大宅

Chloeava 發表於 16-12-14 14:52
book咗炳仔,29/12 ,我兩大兩小,佢比我揀普通私家車 1400B, 大少少旅行車1600B, 我揀咗大嘅
...

想要炳仔info, pls pm me

別墅

sfsfai81 發表於 17-6-15 14:13
想要炳仔info, pls pm me

pm ed

別墅

Fishma007 發表於 16-11-30 08:00
各位jm有没有以上的介紹
因為第一次芭堤雅自由行。謝謝

bangkok我鍾意住Chatim,芭提雅就住Cape Dara, 因為我每次都一家4口或5口(連奶奶)一齊。不過Cape Dara我book兩間房5個人住,訂時要求adjoining room, 即中間有門打通,兩位小姐走來走去不知幾開心。
想要包車可pm你Tim Leung & 炳仔

大宅

有一日 ...

Please pm, thanks!

複式洋房

Chloeava 發表於 16-12-14 14:52
book咗炳仔,29/12 ,我兩大兩小,佢比我揀普通私家車 1400B, 大少少旅行車1600B, 我揀咗大嘅
...

pls PM contact info. thx

複式洋房

有一日 ...

可以用廣東話溝通嗎?麻煩PM 我他們之聯絡電話。Thx!

大宅

有一日 ...

pls 想要司機資料,thanks

大宅

Pls PM the details. Thx.

大宅

回覆 Chloeava 的帖子

pls pm me 炳仔info, thx

別墅

peterpet123 發表於 17-6-18 21:46

pls pm me 炳仔info, thx

pm ed

別墅

purincat 發表於 17-6-18 02:08
pls PM contact info. thx

pm ed

大宅

thx

侯爵府

MommyPanel勳章

Chloeava 發表於 17-6-16 18:43
bangkok我鍾意住Chatim,芭提雅就住Cape Dara, 因為我每次都一家4口或5口(連奶奶)一齊。不過Cape Dara我 ...
您好!

想要包車Tim Leung資料, please pm, thanks!

首頁

尾頁

跳至