用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工
保良局王少清幼稚園

複式洋房

國民生產總值:322

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
有媽媽識這間嗎?評價如何?
收了我囡囡

王國熱話
五彩甜椒,野生朝天椒,五彩觀賞椒種植...
家樂花問題
我的勒杜鹃

大宅

國民生產總值:1377

BK Milk勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
你是讀N還是K1啊?不是住附近?全日制學校咯.讀緊覺得OK

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
769850955 發表於 16-12-1 12:51
你是讀N還是K1啊?不是住附近?全日制學校咯.讀緊覺得OK

大囡k3轉讀,細囡出年n班
學校老師,姐姐ok ma?

大宅

BK Milk勳章

donnie0812 發表於 16-12-3 09:35
大囡k3轉讀,細囡出年n班
學校老師,姐姐ok ma?

兩個都已經收了?老師都ok,唯一不足之處是只有一個電梯上五樓,一樓是老人中心,要等電梯

複式洋房

769850955 發表於 16-12-3 10:23
兩個都已經收了?老師都ok,唯一不足之處是只有一個電梯上五樓,一樓是老人中心,要等電梯
...

唔緊要呢!
細個個老師話,大囡註冊之後,好大機會會收埋細,1月便知

複式洋房

donnie0812 發表於 16-12-3 11:26
唔緊要呢!

你小朋友讀緊邊班?有認識其他家長嗎?

大宅

BK Milk勳章

donnie0812 發表於 16-12-3 11:26
唔緊要呢!

這間n一般一歲開始報,先報先收,有姐姐也會快些少

複式洋房

769850955 發表於 16-12-3 13:28
這間n一般一歲開始報,先報先收,有姐姐也會快些少

我個細囡5月生,希望有啦!

大宅

BK Milk勳章

donnie0812 發表於 16-12-3 13:34
我個細囡5月生,希望有啦!

妳住彩雲村?

複式洋房

769850955 發表於 16-12-3 14:10
妳住彩雲村?

係啊!

大宅

BK Milk勳章

donnie0812 發表於 16-12-3 14:14
係啊!

大女本身讀緊邊間啊?點解要k3才轉入保良局?

複式洋房

769850955 發表於 16-12-3 14:15
大女本身讀緊邊間啊?點解要k3才轉入保良局?

樂富禮賢會幼兒園

大宅

BK Milk勳章

donnie0812 發表於 16-12-3 14:32
樂富禮賢會幼兒園

系因為搬過來住定點解轉過去讀噶?

複式洋房

769850955 發表於 16-12-3 15:48
系因為搬過來住定點解轉過去讀噶?

因為之前搬屋,所以轉了去樂富,依家想近點可快回家
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎