用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 479|主題: 868770

illuma 個有聲廣告真係好討厭好煩

男爵府

國民生產總值:5186

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
BK 越來越多廣告!呢個重要自動發聲 我成日一路用手機聽音樂或電台用一路睇BK。一個唔好彩碌到去呢個廣告就就算你唔click佢都自己發聲。咁我一路聽緊果D 音樂呀,電台就停晒
每次都要出返去重新新返D音樂apps.
好想滅個死人illuma聲

伯爵府

國民生產總值:17554

煩到震
優悠在澳洲

大宅

國民生產總值:2964

回覆樓主:

我都覺,超煩

大宅

國民生產總值:1738

今日個衛生署打預防流感針都係!我聽咗個老爺打hut chi十幾次,好煩

男爵府

國民生產總值:6011

而家上BK會將電話轉靜音,我唔想俾廣告嘈到我要飲"靜心"

大宅

國民生產總值:3286

回覆樓主:

有次想偷雞睇 BK,唔小心掂到,大大聲,攪到其它同事都知道,超瘀

wcpcelia    發表於 4 天前

男爵府

國民生產總值:5186

梁阿太 發表於 16-11-30 12:52
有次想偷雞睇 BK,唔小心掂到,大大聲,攪到其它同事都知道,超瘀
...

真係好癡線佢D廣告聲搞到我精神困擾!唔係要人吓吓要聽呢D hard sell 廣告。一係就靜音斬腳趾避沙蟲

複式洋房

國民生產總值:228

回覆樓主:

已變了靜音
之前爆煩
不敢在車上上網
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎