用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 36|主題: 869394

要做d咩可令頭髮快長?

男爵府

國民生產總值:7337

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

或食d咩?
吾知係咪人大左,頭髮都長得慢d

子爵府

國民生產總值:10896

kimberlybaby 發表於 16-11-30 09:26
或食d咩?

多D按摩頭皮

別墅

國民生產總值:502

回覆樓主:

我都想知
我本身唔覺,但成日比人話我頭髮長得慢,我以家好覺

公爵府

國民生產總值:26719

動物勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas

長髮同短髮都好唔同...
以前長髮到咁上下就長得好慢....
好耐先去剪一次....
而家短髮長得好快.....隔個月就要去剪.....

翡翠宮

國民生產總值:98211

ProAbsorb勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 夏天玩到顛 貓狗褓姆 分享愛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 活躍勳章 吸收力勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章

按頭皮,血液循環好就會快少少

大宅

國民生產總值:3667

按頭皮有用

wcpcelia    發表於 7 天前

複式洋房

國民生產總值:108

洗多啲頭

侯爵府

國民生產總值:24848

kimberlybaby 發表於 16-11-30 09:26
或食d咩?

梳頭,紮頭

男爵府

國民生產總值:7411

晚晚梳頭, 仲要"DUP "低頭梳, 由後面梳到前面, 把梳要掂到頭皮

複式洋房

國民生產總值:247

Chu623 發表於 16-11-30 11:18
洗多啲頭

伯爵府

國民生產總值:16302

畀面勳章 2015xmas

勤洗頭

大宅

國民生產總值:3192

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

用2001洗頭水都算有用
但用既期間髮質差左

子爵府

國民生產總值:12526

或食d咩?

我日日洗頭,頭髮長得好快,但唔知有冇關係。

wcpcelia    發表於 6 天前

大宅

國民生產總值:2175

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
梳多D頭同按摩多D,再唔係用頭髮急急長洗頭水,我用過覺得頭髮係比之前長得快左好多

侯爵府

國民生產總值:22836

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
頭髮吾同長度都會有吾同生長速度,我自己剪到肩或更短就會長得好快,一過胸口就會好慢,到腰直情慢到吾覺有生長
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎