用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3281|主題: 868876

已解決。

男爵府

國民生產總值:5205

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

琴日下午先收到信息到旺角自提站取貨,信息上列明五日免倉費,本來打算今日取,但巧合今朝早突然有事要短時間返澳門(可能一星期先返到香港),想知過了五日後,仲可存放貨幾多日呢?(我知過五日免倉後,一定每日收費,若有人知請話我知每日收費幾多呢?

p.s上網只揾到大6中通網〈揾唔到香港中通網),完全無我想要嘅答案。啱打去中通,第一次長響無人聽,第二次被Cut線了。當然我下午亦會再打多次啦。
若有人知道,請告之。感激。

大宅

國民生產總值:1307

日月水火 發表於 16-11-30 09:32
琴日下午先收到信息到旺角自提站取貨,信息上列明五日免倉費,本來打算今日取,但巧合今朝早突然有事要短時間 ...

有電話可以打去問

男爵府

laiwah617 發表於 16-11-30 09:33
有電話可以打去問
沒人聽啊

男爵府

中通我知有電話,但打去只有長通無人聽/無故通一秒就被Cut線!希望有其他知道答案的人回答。

啱再打多次去,又被Cut線!

子爵府

國民生產總值:13984

無記錯應該係五日。不敢百分百肯定
Ruph出世啦,2010

大宅

國民生產總值:3310

日月水火 發表於 16-11-30 09:32
琴日下午先收到信息到旺角自提站取貨,信息上列明五日免倉費,本來打算今日取,但巧合今朝早突然有事要短時間 ...

叫人幫你拎?

日月水火    發表於 4 天前

大宅

國民生產總值:1092

好媽媽勳章

回覆:中通自提點(唔係指郵局)最多可以放貨件幾多日呢?

過期應該要每日¥10額外存倉費

wcpcelia    發表於 4 天前

男爵府

謝謝樓上幾位回答。最後只有叫朋友幫我拎貨。

wcpcelia    發表於 4 天前
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎