用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 196|主題: 112469

最鍾意邊隻唇膏?分享最鍾意個一支

複式洋房

國民生產總值:186

好潤,又出色,d色又靚,用得最多係Armani Sheer Lipstick

王國熱話
五彩甜椒,野生朝天椒,五彩觀賞椒種植...
家樂花問題
我的勒杜鹃

大宅

國民生產總值:1339

Sulwhasoo essential lip serum stick。之前只用lip gloss,從來唔用唇膏,覺得顏色食曬落嘴又乾,雪花秀只支一試愛上,顏色唔會食死曬落嘴,又夠潤唔洗要搽潤唇膏。第一次用唇膏,即係第一次用曬成支唇膏

複式洋房

oscarngym 發表於 16-11-30 13:35
Sulwhasoo essential lip serum stick。之前只用lip gloss,從來唔用唇膏,覺得顏色食曬落嘴又乾,雪花秀只 ...

我都想試下但係屋企有10年都用唔完既唇膏

男爵府

國民生產總值:5948

我屋企都有好多唇膏,但我又好少搽,都係十年都用唔晒......個人覺得YSL好出色

洋房

國民生產總值:84

Shiseido MAQUI Essence Gel Rouge 好用, 好多色號選擇, 而且夠保濕, 有光澤.
本來我只買一支, 但最後買左三支.

複式洋房

Piglymeowbb 發表於 16-11-30 13:59
我屋企都有好多唇膏,但我又好少搽,都係十年都用唔晒......個人覺得YSL好出色
...

YSL 都好靚,好出色

男爵府

國民生產總值:5948

oscarngym 發表於 16-11-30 13:35
Sulwhasoo essential lip serum stick。之前只用lip gloss,從來唔用唇膏,覺得顏色食曬落嘴又乾,雪花秀只 ...

其實我都好鍾意呢枝,真係好潤

洋房

國民生產總值:58

VASELINE 既LIP therapy 幾好! 我之前食a酸乾到成日流血,用佢先得,先冇事,last好耐..... 不過係就係"笠"d~

珍珠宮

國民生產總值:42666

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Burberry

大宅

國民生產總值:3249

回覆樓主:

ysl 圓管,Gucci, 兩隻都好潤同好顯色

翡翠宮

國民生產總值:82072

YSL啊. 圓型潤潤地那枝, 我有4枝. 有排用.

男爵府

國民生產總值:6143

回覆:最鍾意邊隻唇膏?分享最鍾意個一支

chicca

子爵府

國民生產總值:11129

Suqqu and three

大宅

國民生產總值:4548

Hazelsumsum 發表於 16-11-30 14:32
Shiseido MAQUI Essence Gel Rouge 好用, 好多色號選擇, 而且夠保濕, 有光澤.
本來我只買一支, 但最後買左 ...

識貨,好持久又滋潤又5貴.

水晶宮

國民生產總值:59873

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆:最鍾意邊隻唇膏?分享最鍾意個一支

Maquillage 真係好好用

男爵府

國民生產總值:5784

BK Milk勳章

Suqqu Extra Glow Lipstick

複式洋房

yvonne818 發表於 16-11-30 17:10
Maquillage 真係好好用

真係好好用,去親日本都有買返1,2支

子爵府

國民生產總值:13354

Burberry Lip Mist (Camilia pink), 但好似已經無出
Tom Ford Lip Colour Shine (Quiver), 好潤

大宅

國民生產總值:2063

cdp Enriched Lip Luminizer, 搽一下已經上色

別墅

國民生產總值:781

Dior Addict Lipstick. 又潤又出色
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎