用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 264|主題: 112531

KP植眼睫毛好唔好?

大宅

國民生產總值:3706

可以Keep到幾耐? 容易打理嗎?

王國熱話
21個月大得20磅
5歲女乜都唔願食
驢奶???
終於肯食多左嘢啦

男爵府

國民生產總值:5168

熱血勳章

kumimomo 發表於 16-11-30 10:33
可以Keep到幾耐? 容易打理嗎?

3星期俾盡佢,但宜家計條數唔值。俾得起呢個價不如植tst日式睫毛的,又keep到4星期,不限條數又不敏感

複式洋房

國民生產總值:187

avril19 發表於 16-12-1 23:50
3星期俾盡佢,但宜家計條數唔值。俾得起呢個價不如植tst日式睫毛的,又keep到4星期,不限條數又不敏感:twi ...

Pm pls

大宅

國民生產總值:3706

回覆 avril19 的帖子

PM pls

大宅

國民生產總值:3893

3星期俾盡佢,但宜家計條數唔值。俾得起呢個價不如植tst日式睫毛的,又keep到4星期,不限條數又不敏感:twi ...

請問在那?thx

大宅

國民生產總值:4323

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

pm pls

民房

國民生產總值:24

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我平時去開個間可以介紹比你..好細心..會舒服到訓著左.她也是算條數!我做開200條已經OK了..價錢印象中480到,因為常常都有不同GE 優惠..我自己都可以KEEP到4 WEEKS 啊!

複式洋房

國民生產總值:319

發表於 昨天 21:03 |顯示全部帖子
NZA222 發表於 16-12-7 12:58
我平時去開個間可以介紹比你..好細心..會舒服到訓著左.她也是算條數!我做開200條已經OK了..價錢印象中480到 ...

Can share the info please ?

洋房

國民生產總值:67

發表於 昨天 21:22 |顯示全部帖子
NZA222 發表於 16-12-7 12:58
我平時去開個間可以介紹比你..好細心..會舒服到訓著左.她也是算條數!我做開200條已經OK了..價錢印象中480到 ...

Can u pls pm to me?? Many thanks!

大宅

國民生產總值:1270

發表於 昨天 21:26 |顯示全部帖子

回覆樓主:

2個星期多啲已經掉

大宅

國民生產總值:2771

發表於 昨天 21:40 |顯示全部帖子

pls pm TST salon details, thanks JM

大宅

國民生產總值:2094

發表於 9 小時前 |顯示全部帖子

請問tst日式這間在那裡
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎