用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 2|主題: 48972

餵人奶點先知佢食夠?

複式洋房

國民生產總值:280

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
如題

子爵府

國民生產總值:12927

食夠距放口
同埋你上曬奶之後,會漲奶,bb食完會覺得扁曬

侯爵府

國民生產總值:20515

回覆樓主:

bb會食到夠會甩咀,面露滿足樣

別墅

國民生產總值:746

BB食飽會自動放口, 留意每天有幾多塊濕片, 有入就有出

水晶宮

國民生產總值:54754

食夠佢就自動放口,唔夠嘅話會喊

男爵府

國民生產總值:7946

BB食飽之後會自動甩開,通常食到差唔多就自己訓著。

複式洋房

國民生產總值:280

明白!我睇書話每邊試餵三個字

翡翠宮

國民生產總值:91874

食飽就滿足訓,食唔夠多數會喊

水晶宮

國民生產總值:61562

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
都系多次觀察,好似我囝囝,食到兩邊鬆晒,通常就夠飽喇。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎