用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 819|主題: 869592

【阿公做老竇喇!】蘇永康造人成功 老婆懷孕五個月

侯爵府

國民生產總值:23962

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20161130/55984158

• [url=]適中字型[/url]
  • [url=]較大字型[/url]

恭喜!恭喜!呢期娛樂圈真係喜事重重喎!

Race、周柏豪、孫慧雪同吳日言驚喜報婚訊,而今年49歲嘅蘇永康亦即將榮升做爹哋。今日有報道話喺14年12月再婚嘅蘇康同38歲任職Alexander McQueen亞太區總經理馮翠珊(Anita)造人成功,Anita目前大約佗B五個月,預產期為明年4月,仲影到佢哋兩公婆日前去咗中環同拉姑(狄波拉)去嘆tea,似乎係向拉姑請教吓育嬰之道。
喺Big Four成員,第一個榮升做爹哋嘅蘇康,全程對老婆呵護備至,就算老婆去洗手間,蘇康都全程陪出陪入,嘆完tea之後,去咗置地睇衫,不過行咗一陣就走人,似乎唔想老婆太辛苦。其後蘇康接受訪問,佢大方承認呢件事,雖然一直都有呢個計劃,但係始終老婆係高齡產婦,所以都冇刻意同人講,佢仲好多謝朋友幫佢保密,至於會唔會減產,蘇康話唔會,反而要努力搵奶粉錢。

wcpcelia    發表於 16-11-30 12:43
funfun759    發表於 16-11-30 11:45
車仔人    發表於 16-11-30 11:33

象牙宮

國民生產總值:239851

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:3464

男人OVER 50歲先做老爸係潮流, 劉華, 杜德偉都係

水晶宮

國民生產總值:54440

樂桃猴年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:【阿公做老竇喇!】蘇永康造人成功 老婆懷孕五個月

恭喜

我有1個仔仔,1個女女.......

別墅

國民生產總值:571

大宅

國民生產總值:2325

asa2012 發表於 16-11-30 11:21
男人OVER 50歲先做老爸係潮流, 劉華, 杜德偉都係

D人狂插劉華但又唔見話杜生

子爵府

國民生產總值:14010

題外話,求教育嬰之道係咪唔應該問拉姑呀…係都問雷頌德老婆啦…

珍珠宮

國民生產總值:48935

育兒性格勳章 畀面勳章

CACACAROL 發表於 16-11-30 11:18
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20161130/55984158
...

水晶宮

國民生產總值:68102

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

侯爵府

國民生產總值:22141

回覆樓主:

伯爵府

國民生產總值:16556

hashtag影視迷勳章

恭喜

翡翠宮

國民生產總值:88802

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 2015xmas

CACACAROL 發表於 16-11-30 11:18
...

恭喜恭喜啊。

珍珠宮

國民生產總值:32539

回覆樓主:

恭喜

禁止訪問

國民生產總值:156

伯爵府

國民生產總值:17912

男爵府

國民生產總值:6317

畀面勳章 貓狗褓姆 2016夢想成真

珍珠宮

國民生產總值:30670

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:3007

恭喜哂!!

複式洋房

國民生產總值:233

JUNE408 發表於 16-11-30 11:23
D人狂插劉華但又唔見話杜生

D人插劉華因爲他太太將近50歲而且已有一女,但杜生太太應該還很年輕,情況像不同。

瑪瑙宮

國民生產總值:128473

畀面勳章 2015xmas

回覆:CACACAROL 的帖子

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎