用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 216|主題: 914997

我覺得好唔人道

大宅

國民生產總值:3924

2017勳章 BKXmas勳章

http://www.hk01.com/sns/article/56628?utm_content=bufferdea59&utm_medium=Social&utm_source=facebook+hk01&utm_campaign=buffer

大宅

校長唔比小朋友去洗手間

寶石宮

國民生產總值:259859

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

國民生產總值:26027

BKXmas勳章

回覆樓主:

佢地驚個廁所比人用到污糟晒。

琥珀宮

國民生產總值:154862

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 2017媽媽節

回覆:vickykiu 的帖子

翡翠宮

國民生產總值:90844

畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

駛唔駛呀!

男爵府

國民生產總值:9463

BKXmas勳章

回覆樓主:

上次我囡面試,一入幼稚園D老師已經勁nice問囡囡要唔要去洗手間先。
哇,呢間咁既幼稚園收佐都咪入去讀啦!分分鐘上堂急起上黎都唔比去呀!

wcpcelia    發表於 16-11-30 16:30

別墅

國民生產總值:784

BKXmas勳章

回覆樓主:

變態

男爵府

國民生產總值:6325

BKXmas勳章

vickykiu 發表於 16-11-30 11:31
http://www.hk01.com/sns/article/56628?utm_content=bufferdea59&utm_medium=Social&utm_source=facebook+ ...

呢間可以即走人唔面試

男爵府

國民生產總值:8950

BKXmas勳章

vickykiu 發表於 16-11-30 11:31
http://www.hk01.com/sns/article/56628?utm_content=bufferdea59&utm_medium=Social&utm_source=facebook+ ...

收左都唔好讀, 咁計較

子爵府

國民生產總值:14115

BKXmas勳章

回覆:我覺得好唔人道

傻架!?

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

男爵府

國民生產總值:8922

BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆:我覺得好唔人道

唔使in 啦, 走得啦!讀完曉飛都唔讀

子爵府

國民生產總值:14098

BKXmas勳章

回覆樓主:

元朗傳統名校,覺得唔人道唔讀,但仍然大把人爭住讀。

大宅

@Ting@ 發表於 16-11-30 13:16
呢間可以即走人唔面試

比我一定即走
讀左識飛都無用,無人情味

天珠殿

國民生產總值:898583

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

對呢類幼稚園印象唔好

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎